Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Rastužio ju je raspad benda: Neda plakala tijekom intervjua

None Foto: screenshoot 5

Neda je Pamelu nazvala svojom jedinom prijateljicom, a za Niku je rekla da je nitko ne može zamijeniti. Svaka je krenula svojim putem. Neda se ne misli odreći glazbe

Nakon što su objavile da se Feminnemke razilaze, Neda Parmać u intervjuu za InMagazin nije mogla sakriti koliko ju je to pogodilo. Sa suzama u očima priznala je da su shvatile da okolnosti u kojima se bend nalazi nisu dozvoljavale da se takva situacija nastavi. 

- Odlučile smo svaka krenuti svojim putem. Nikin odlazak u Moskvu možda je potaknuo početak kraja - započela je Neda te dodala da nije mislila da će sve ovako završiti. 

- Nika je postala punopravni član benda i smatram da bi dolazak četvrte članice bio posve neprimjeren jer ju nitko ne može zamijeniti - zaključila je Neda. 

Pamela Ramljak odlučila se za karijeru profesorice, a Nika Antolos odlazi živjeti kod dečka u Moskvu. Neda se ne misli odreći glazbe. 

- Mi smo doživjele toliko lijepih stvari i Feminnem nikada neće umrijeti. Pamela je moja jedina prijateljica u životu. Više sam s njom nego s rođenom sestrom. Niki želim sve najbolje - rekla je Neda koja je na intervju stigla s majicom na kojoj je bio natpis 'Feminnem dok ne preminem'. 

Komentari (31)
  • Bile su izvrsne,nisu se previše forsirale u medijima poput nekih "fufica",ali sve ima svoj početak i svoj kraj.Nadam se da će imati uspješne solo karijere.

    24. 2. 2012,   21:33
  • ''Feminem dok ne preminem'' Ajme, može li još malo više patetike?

    25. 2. 2012,   00:17
  • Kad sam ovo pročitao, suza mi je niz obraz kanula.......

    24. 2. 2012,   21:53