Obavijesti

Show

Komentari 23

Rasulo na snimanju: Redatelj Bryan Singer dobio je otkaz

Rasulo na snimanju: Redatelj Bryan Singer dobio je otkaz
4

Snimanje filma 'Bohemian Rhapsody', o životu Freddieja Mercuryja i o grupi Queen, postalo je poprište svađa i nereda. Neprofesionalnost i nepouzdanost kumovali su svemu

VIDEO

Kako smo jučer pisali, redatelj Bryan Singer postao je nenadano nedostupan te se prestao pojavljivati na setu filma 'Bohemian Rhapsody'. Priča koja je možda i mogla imati sretan kraj naglo je postala ružna kad je iz studija 20th Century Fox stigla vijest kako je redatelj Bryan Singer dobio otkaz.

Prema pričanjima, najveći problem je stalni sukob između redatelja i glavnog glumca, Ramija Maleka (glumi Freddieja Mercuryja). Malek je uputio i službeni prigovor prema studiju u kojem navodi kako je Singer neprofesionalan, nepouzdan te da često nije prisutan na setu. U jednom trenutku je svađa između glumca i filmaša bila okončana time što je redatelj bacao predmete po setu.

Uz to, Tom Hollander koji je preuzeo ulogu bivšeg managera grupe Queen, Jima Beacha, navodno je umalo dao otkaz zbog istih problema, no ipak se predomislio nakon uvjeravanja.

Podsjećamo, posljednja objava iz produkcijske kuće rekla je da je produkcija samo privremeno obustavljena.

- Twentieth Century Fox Film je privremeno obustavio produkciju na filmu 'Bohemian Rhapsody' zbog neočekivane nedostupnosti redatelja Bryana - rekli su u objavi za medije.

Oko cijele priče izjasnio se i sam redatelj izjavom koja na kompletnu situaciju baca malo drugačije svjetlo.

PA/Pixsell

- Želio zam završiti projekt u čast Freddieja Mercuryja i grupe Queen, ali Fox mi to nije dopustio jer sam morao privremeno staviti svoje zdravlje i zdravlje meni najbližih na prvo mjesto - rekao je Singer.

Poslije te tvrdnje redatelj filma pojasnio je detalje cjelokupne situacije.

- 'Bohemian Rhapsody' je projekt kojeg strastveno obožavam. Kako su preostala tri tjedna snimanja, zatražio sam od Foxa slobodno vrijeme kako bi se vratio u SAD i pobrinuo za bolesnog roditelja. To je bilo jako naporno iskustvo, koje je na koncu naškodilo i mojem zdravlju. Na žalost, studio nije bio voljan izaći mi u susret i prekinuli su mi ugovor. To nije bila moja odluka i sve je bilo van moje kontrole - pojasnio je Bryan Singer.

Glede svoje svađe s Ramijem Malekom je redatelj bio posve jasan da je u pitanju riješena stvar.

- Glasine da je moj odlazak sa seta imao veze s Ramijem Malekom nisu istinite. S vremena na vrijeme imali smo razmirice, no te smo nesuglasice u razmišljanjima razriješili i nastavili smo raditi na filmu sve do Dana zahvalnosti - vrlo je jasno rekao redatelj.

Trenutačno svime upravlja glavni snimatelj, no potraga za redateljem bi trebala biti ubrzo gotova. Film bi u kina trebao doći tijekom narednog Božića, ako ne iskrsnu novi problemi.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 23
VIDEO

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima
NOVA SURADNJA

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima

Taj će oskarovac oživjeti napeto snimanje posljednjeg albuma slavnog britanskog banda 'Let It Be', koristeći se sa 55 sati dosad nepoznatih videosnimki kultnog benda iz 1969. godine

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'
FANOVI ODUŠEVLJENI

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'

Brojni obožavatelji godinama su se pitali zbog čega su snimljena samo dva nastavka, a američka glumica ovih je dana otkrila vijest koja je oduševila brojne fanove filma
Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu
NAKON 30 GODINA

Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu

Zbog spajanja TV mreže Fox s Disneyjem, ugovori o licenciranju bit će drugačiji. Fox ne zna hoće im se isplatiti održati Simpsone na životu, budući da godinama ne ostvaruju prihode