Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Rat je tu: X-Meni će se suočiti s najmoćnijim neprijateljem

None Foto: Blitz Film i Video distribucija

Jean je umalo pogine kada ju pogodi tajanstvena kozmička sila. Kada se vrati kući, postaje moćnija, ali i nestabilnija. U borbi sa silom, oslobađa moći koje ne može kontrolirati

20th Century Fox donosi teaser trailer i poster novog nastavka iz franšize o X-Menima.

PRINC ZLOČINA Novi Joker: Što smo do sada saznali o nadolazećem filmu?

U novom nastavku franšize, 'X-Men: Dark Phoenix', X-Meni se suočavaju s njihovim najnevjerojatnijim i najmoćnijim neprijateljem, jednom od njih, s Jean Gray. Tijekom spasilačke misije u svemiru, Jean je umalo pogine kada ju pogodi tajanstvena kozmička sila. Kada se vrati kući, ta sila je učini još moćnijom, ali i nestabilnijom. U borbi s novom silom, Jean oslobađa moći koje ne može kontrolirati niti razumjeti.

Foto: Blitz Film i Video distribucija

Kako je Jean izvan kontrole, povrijedit će one koje najviše voli te uništiti sve veze koje drže X-Mene zajedno. Sada, kada im se obitelj raspala, preostali X-Meni morat će naći način da se ponovno ujedine. I to ne samo kako bi spasili Jean, već i da spase planet od izvanzemaljaca koji žele zavladati galaksijom.

Režiju je preuzeo Simon Kinberg, producent svih X-Mena. Sophie Turner ćemo gledati u ulozi Jeane Gray. Michael Fassbender se vraća kao Magneto, a James McAvoy kao profesor Charles Xavier. Jennifer Lawrence vraća se kao Mystique, Nicholas Hoult kao Beast, Tye Sheridan kao Cyclops te Evan Peters kao Quicksilver. Jessica Chastain će im se pridružiti u ulozi negativke Smith.

'X-Men: Dark Phoenix', u distribucija Blitza, u kina dolazi u veljači 2019. godine.

Tema: FILM

Komentiraj, znaš da želiš!