Obavijesti

Show

Komentari 31

Rat starleta: Zapalila joj auto zbog svađe, htjela se osvetiti

Rat starleta: Zapalila joj auto zbog svađe, htjela se osvetiti
4

Sudac Srđan Skoko tražio je od svjedoka da precizno opiše susret Mujića s Naidom i Murisom u Vogošći 6. ožujka. Mujić je bio u Murisovu kafiću kada je par došao

VIDEO

Saslušanjem Hase Mujića, koji je pozvan kao svjedok obrane, u srijedu je na Općinskom sudu u Sarajevu nastavljeno suđenje fatalnoj hostesi Naidi Karić. Optužuje ju se da je nagovorila svog dečka Murisa Hodžića da Mini Mateljan zapali Golf.

Automobil je zapaljen 8. ožujka, a na Dobrinju je Murisa Hodžića i Amela Jašarevića svojim Passatom doveo Haso Mujić, koji je tada i priveden.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🍒💪

A post shared by Mina💀 (@mina_mateljan) on

- Murisa i Amela sam odvezao do Dobrinje. Da sam znao da će to napraviti, ne bih ni otišao. Jašarević je rekao da je polio benzinom neki auto. Tako je rekao, a je li to i napravio, ja to ne znam - ispričao je Mujić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Mujić je tvrdio da ništa nije znao, ali je, kako kaže, kroz priče shvatio o čemu se radi. Znao je da je Murisova djevojka Naida Karić bila u svađi s djevojkom kojoj je zapaljen auto i da joj se preko Murisa htjela osvetiti.

Sudac Srđan Skoko tražio je od svjedoka da precizno opiše susret Mujića s Naidom i Murisom u Vogošći 6. ožujka. Mujić je bio u Murisovu kafiću kada je par došao. Pridružio im se na pet minuta i tada je čuo Naidu kako kaže da se 'to treba što prije završiti'.

- Precizirajte da li se 'to' odnosi na paljenje auta -  ispitivao je sudac. 

- Ja sam tek poslije saznao o čemu se radi. Muris je rekao: 'Bit će, bit će, završit će se', daljnji razgovor nisam čuo - odgovorio je Mujić.

Na pitanje Naide Karić je li uzeo pare od nje ili mu je neko drugi platio, Mujić je kazao da on nikakve pare nije uzeo. Naredni pretres zakazan je za 29. siječanj, za kada je naređeno dovođenje svjedoka Amela Jašarevića, koji se u srijedu nije pojavio u sudnici.

Mujić je, također, rekao da je Muris često s njegova telefona zvao Naidu. Puno su tepali jedno drugom, a u jednom razgovoru Muris je ponovio 'bit će brzo'. Na dan paleži nije bilo telefonskih poziva između Murisa i Naide.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA': 

Pokretanje videa...

21:06
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 31
VIDEO

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden

Bahra uputila savjet Dragani Mirković:  'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'
PODRŽALA PJEVAČICU

Bahra uputila savjet Dragani Mirković: 'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'

Ja bih se isto razvela od Tonija na Draganinom mjestu, rekla je Bahra Zahirović iz emisije 'Ljubav je na selu'
VIDEO Evo kako je Dragana Mirković prokomentirala svoj razvod: 'Ovo mi je jako teško'
SVLADALE JE EMOCIJE

VIDEO Evo kako je Dragana Mirković prokomentirala svoj razvod: 'Ovo mi je jako teško'

U trenutku kada je jedna od najvećih folk zvijezda Dragana Mirković (56) objavila da se rastaje nakon 24 godine braka sa suprugom Tonijem Bijelićem, sjedili smo s njom na kauču u njezinom dvorcu nadomak Beča. Poručila je da prolazi kroz jako teško razdoblje...