Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Rat WAG-sica: Rooney napala Vardy da je 'cinka' novinarima

None Foto: Instagram 7

Muka mi je jer moram ovo demantirati. Ne mogu vjerovati da ovo pišem. Trudna sam i na odmoru. Moram podnijeti legalne mjere jer se s ovim stresom ne mogu sama nositi, zaključila je Vardyjeva supruga

Voditeljica i supruga nogometaša Waynea Rooneyja (33), Coleen Rooney (33) putem javne društvene mreže napala je suprugu Jamieja Vardyja (32), Rebekah Vardy (37). Rebekah je navodno novinarima proslijeđivala objave koje je Coleen stavljala na privatnom Instagramu koji je samo za njezine prijatelje. 

- Osoba kojoj sam vjerovala i koja me već nekoliko godina ima na privatnim društvenim mrežama cijelo vrijeme je informirala novinare o mojim privatnim objavama i pričama. Dala im je previše informacija o meni, mojim i prijateljima i obitelji bez moje dozvole ili saznanja - započela je Coleen objavu te naglasila da je dugo pokušavala shvatiti tko širi informacije, a sumnjala je na jednu osobu.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

This has been a burden in my life for a few years now and finally I have got to the bottom of it......

A post shared by Coleen Rooney (@coleen_rooney) on

- Blokirala sam sve korisničke račune da ne mogu gledati moje priče na Instagramu osim jedne osobe. Kroz posljednjih pet mjeseci stavljala sam lažne priče kako bih vidjela hoće doći do novinara. I znate što, jesu - rekla je Coleen. Potom je svojim gotovo 800.000 pratitelja otkrila da je riječ o Rebekah Vardy. 

Foto: Instagram

Vardyjeva supruga tvrdi da Coleen priča neistine.

- Voljela bih da me je nazvala zbog ovoga. Nikad nisam pričala o njoj, čak ni kad su me novinari pitali. Ako si već sumnjala što se događala, mogla si me pitati i promijenila bih lozinku od Instagrama da vidimo hoće li prestati. Kroz posljednjih nekoliko godina dosta ljudi imalo je pristup mom Instagramu, pratila sam ljude koje ni ne poznajem - počela je svoje opravdanje Rebekah.

Foto: Instagram

Kako kaže, Rebekah je jako uzrujana što je Coleen postupila ovako, pogotovo jer je trenutačno trudna.

- Muka mi je jer moram ovo demantirati. Ne mogu vjerovati da ovo pišem. Trudna sam i na odmoru. Moram podnijeti legalne mjere jer se s ovim stresom ne mogu sama nositi - zaključila je Becky. 

Foto: Instagram

Obožavatelji po društvenim mrežama bodrili su Rooneyjevu ženu te smatraju da Vardyjeva supruga laže.

- Kladim se da će sad Rebekah pričati da joj je netko hakirao račun - šale se pratitelji. 

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

ŠOKANTAN KRAJ? Meghan i Harry proživljavaju najteže dane u kraljevskoj obitelji 

Komentari (2)
  • hahhaha koji odgovor "trudna sam i na odmoru". Kao to je razlog da ju se ne napada jer je prodavala price nekom tabloidu, a riba se kupa u parama, ocito joj nije dovoljno. Vecina tih riba nogometasa su "low life trailer trash" posvuduse koje parama ne mogu izbaciti seljakluk iz sebe.

    9. 10. 2019,   15:15
  • Ove dvije su slične po svemu. Imaju ispodprosječan izgled, a pronašle još ružnije muževe. I to pune kao brod pa se imaju vremena bavit pi.darijama! Jedna je čak zabrijala da je lijepa kao Eva Longoria, plastikom želi postići to, haha. Koji cirkus!

    9. 10. 2019,   23:50