Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Ray Romano: Žena mi je imala rak dojke, izbjegli smo 'metak'

None Foto: Screenshot

Ray, poznat po seriji 'Svi vole Raymonda', ispričao je kako se njemu i supruzi Anni (48) promijenio život kad su joj liječnici rekli da ima rak dojke. Žele pomoći drugima

Odlučili smo podijeliti svoje iskustvo s javnosti kako bismo pomogli onima koji se nađu u sličnoj situaciji, rekao je za People Ray Romano (54). 

Ray, poznat po seriji 'Svi vole Raymonda' koja se temelji na njegovom životu s obitelji, ispričao je kako se njemu i supruzi Anni (48) promijenio život kad su joj liječnici rekli da ima rak dojke. Anna, koja je inače jako sramežljiva, otkrila je kako joj je bilo užasno teško kad je izgubila kosu zbog kemoterapije. 

- Teško mi je staviti samu sebe na prvo mjesto, uvijek više razmišljam o drugima i njihovim problemima, a ovo je bila situacija u kojoj sam morala biti važna samo ja i to mi je bilo čudno - kaže Anna. 

Komičareva supruga potpuno se oporavila i sad žele pomoći drugima prepričavajući svoje iskustvo. Ray kaže da su izbjegli 'metak' i sad idu dalje.

Komentari (7)
  • 1. sranje za bolest 2. đisas koliko Ray već ima godina, nisam znala da je toliko star 3. serija mu je izvrsna

    8. 2. 2012,   22:06
  • drago mi je zbog njegove žene što se izvukla, ali sudeći po broju komentara izgleda da ne vrijedi da jedino chuk norris ne voli raymonda! :)

    8. 2. 2012,   23:50
  • Najbolji komičar!!!

    9. 2. 2012,   08:56