Obavijesti

Show

Komentari 28

Razgolitila se na plaži: Gruica pozirala u minijaturnom badiću

Razgolitila se na plaži: Gruica pozirala u minijaturnom badiću
5

Splitska glumica Ana Gruica Uglešić skinula je gornji dio kupaćeg kostima i uživala u ljetnim radostima svojeg rodnog grada

VIDEO

Glumica Ana Gruica Uglešić (36) ljeto provodi u svojem rodnom gradu gdje se sunča na bazenu luksuznog hotela. Plavokosa Splićanka pohvalila se atraktivnom fotografijom na kojoj se sunča samo u donjem djelu kupaćeg kostima. 

- Kad ti japanka uništi koncept umjetničke fotografije... Bar se vidi da radim leđa. P. S. Imam gornji dio kupaćeg. Samo sunčam leđa - napisala je Gruica ispod fotografije. Brojni obožavatelji komentirali su kako glumica odlično izgleda. 

- Tko vidi japanku, srca ti? - komentirala joj je Viktorija Đolić Rađa (42), a dizajnerica Matija Vuica (61) poručila joj je da izgleda kao supermodel. 

Pokretanje videa...

01:51

Gruica se i inače rado hvali golišavim fotografijama na društvenim mrežama, a samo na Instagram profilu ima preko 40 tisuća pratitelja. Često vježba i naporno radi na svojoj kondiciji, a ni njezine objave iz teretane nisu rijetkost. 

Splitska glumica nedavno udala za splitskog psihijatra Borana Uglešića (44), a sve su iznenadili brzim vjenčanjem nakon zaruka. Priredili su intimnu ceremoniju za najuži krug prijatelja i obitelj, i to nedugo nakon njezina prekida s piscem Hrvojem Šalkovićem (45), s kojim ima i sina Marata Ivana. Par je prekinuo nakon tri godine veze, a nikad nisu željeli komentirati koji je točno razlog njihovog prekida.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 28
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin