Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Razgolitila se na plaži: Gruica pozirala u minijaturnom badiću

None Foto: Instagram 5

Splitska glumica Ana Gruica Uglešić skinula je gornji dio kupaćeg kostima i uživala u ljetnim radostima svojeg rodnog grada

Glumica Ana Gruica Uglešić (36) ljeto provodi u svojem rodnom gradu gdje se sunča na bazenu luksuznog hotela. Plavokosa Splićanka pohvalila se atraktivnom fotografijom na kojoj se sunča samo u donjem djelu kupaćeg kostima. 

Foto: Instagram

- Kad ti japanka uništi koncept umjetničke fotografije... Bar se vidi da radim leđa. P. S. Imam gornji dio kupaćeg. Samo sunčam leđa - napisala je Gruica ispod fotografije. Brojni obožavatelji komentirali su kako glumica odlično izgleda. 

- Tko vidi japanku, srca ti? - komentirala joj je Viktorija Đolić Rađa (42), a dizajnerica Matija Vuica (61) poručila joj je da izgleda kao supermodel. 

Gruica se i inače rado hvali golišavim fotografijama na društvenim mrežama, a samo na Instagram profilu ima preko 40 tisuća pratitelja. Često vježba i naporno radi na svojoj kondiciji, a ni njezine objave iz teretane nisu rijetkost. 

Foto: Instagram

Splitska glumica nedavno udala za splitskog psihijatra Borana Uglešića (44), a sve su iznenadili brzim vjenčanjem nakon zaruka. Priredili su intimnu ceremoniju za najuži krug prijatelja i obitelj, i to nedugo nakon njezina prekida s piscem Hrvojem Šalkovićem (45), s kojim ima i sina Marata Ivana. Par je prekinuo nakon tri godine veze, a nikad nisu željeli komentirati koji je točno razlog njihovog prekida.

Komentari (28)
  • Čekaj,, ona ima 36 godina,, nemrem vjerovati,, ja sam mislila negdje oko 43 godine,, izgleda puno starije

    6. 8. 2019,   08:27
  • Stvarno ste dosadni s ovakvim člancima.Svaki peti članak,kako se neka slikala u badiću.

    6. 8. 2019,   08:55
  • Jako antipatična žena,da mi neko da odabir da gledam fikus cijeli dan ili ovu 5min odabrao bi rađe fikus

    6. 8. 2019,   10:47