Obavijesti

Show

Komentari 99

Razočarani Ćiro o Goranu: 'On nema baš ništa muškog u sebi'

Razočarani Ćiro o Goranu: 'On nema baš ništa muškog u sebi'
1

Iako žene u kući padaju na njegov šarm te je više onih u čijim je ustima Goranov jezik bio nego onih koje još nisu imale tu 'čast', Ćiro nikako ne može razumjeti što je ženama toliko privlačno na Jurenecu

VIDEO

U realityju 'Gospodin savršeni' sve se vrti oko ruža. Cure koje dobiju crvenu ružu 'izborile' su ostanak u natjecanju, a ako im pak Goran Jurenec (39) udijeli bijelu ružu, to znači da djevojke imaju čast i privilegiju s Goranom otići na spoj, na kojem one moraju sve organizirati i tako pokušati zadovoljiti bivšeg košarkaša... 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

01:22

- Ja se takve blesave ideje nikad ne bih sjetio. Jadne te žene, pa napravio je harem - pun je kritika na račun Gospodina Savršenog trener svih trenera Ćiro Blažević (83).

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Iako žene u kući u kojoj stanuju u izolaciji padaju na njegov šarm te je više onih u čijim ustima je Goranov jezik bio nego onih koje još nisu imale tu 'čast', Ćiro nikako ne može razumjeti što je ženama toliko privlačno na Jurenecu.

- On nema ništa muškoga u sebi osim ljepote - grmio je Ćiro o Jurenecu. U zadnjoj epizodi Goran je na grupni spoj vidio Gabi i Hanu. 

- Ovaj će spoj biti jako zanimljiv - Hana i Gabi, crna i plava, toliko su različite, a toliko su mi obje drage. Hana je do sada bila otvorenija nego što je bila Gabrijela, ali obje su mi jako drage pa će mi biti teško donijeti pravu odluku - priznao je Jurenec.

- Takva sam kakva sam i ne mogu se mijenjati. Jedno je pokazati zainteresiranost, a drugo je trčati za muškarcem. Kad muškarac zanima ženu, on to zna - izjavila je Gabrijela, s kojom se složila i Hana. Dodala je kako misli da je Goran 'u redu momak'.

- Ti se meni sviđaš kao osoba, ali za neki intimni partnerski odnos ili da si muškarac mojeg života, trenutačno za to nisam spremna. Rekla sam ti da si mi simpatičan i da si u redu, ali trebam te više upoznati - iskreno je izjavila Gabi. A onda je Goran prelomio. U showu ostaje Hana. Prvo joj je poklonio krunu, a onda je uslijedio i strastveni poljubac.

- Još nijednu nije odveo u krevet. Pa i nije neki švaler - kaže nam za kraj Ćiro. Blažević...

Što vam horoskop donosi u nadolazećoj godini: Evo koji će biti najsretniji mjesec za svaki horoskopski znak!

VIDI OVO! Božićna čarolija: Ovih 5 lokacija na zagrebačkom Adventu definitivno morate posjetiti!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 99
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...