Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Razočarani Ćiro o Goranu: 'On nema baš ništa muškog u sebi'

None Foto: davorpuklavec/rtl

Iako žene u kući padaju na njegov šarm te je više onih u čijim je ustima Goranov jezik bio nego onih koje još nisu imale tu 'čast', Ćiro nikako ne može razumjeti što je ženama toliko privlačno na Jurenecu

U realityju 'Gospodin savršeni' sve se vrti oko ruža. Cure koje dobiju crvenu ružu 'izborile' su ostanak u natjecanju, a ako im pak Goran Jurenec (39) udijeli bijelu ružu, to znači da djevojke imaju čast i privilegiju s Goranom otići na spoj, na kojem one moraju sve organizirati i tako pokušati zadovoljiti bivšeg košarkaša... 

POGLEDAJTE VIDEO: 

- Ja se takve blesave ideje nikad ne bih sjetio. Jadne te žene, pa napravio je harem - pun je kritika na račun Gospodina Savršenog trener svih trenera Ćiro Blažević (83).

Iako žene u kući u kojoj stanuju u izolaciji padaju na njegov šarm te je više onih u čijim ustima je Goranov jezik bio nego onih koje još nisu imale tu 'čast', Ćiro nikako ne može razumjeti što je ženama toliko privlačno na Jurenecu.

- On nema ništa muškoga u sebi osim ljepote - grmio je Ćiro o Jurenecu. U zadnjoj epizodi Goran je na grupni spoj vidio Gabi i Hanu. 

Foto: davor puklavec

- Ovaj će spoj biti jako zanimljiv - Hana i Gabi, crna i plava, toliko su različite, a toliko su mi obje drage. Hana je do sada bila otvorenija nego što je bila Gabrijela, ali obje su mi jako drage pa će mi biti teško donijeti pravu odluku - priznao je Jurenec.

- Takva sam kakva sam i ne mogu se mijenjati. Jedno je pokazati zainteresiranost, a drugo je trčati za muškarcem. Kad muškarac zanima ženu, on to zna - izjavila je Gabrijela, s kojom se složila i Hana. Dodala je kako misli da je Goran 'u redu momak'.

Foto: RTL.hr

- Ti se meni sviđaš kao osoba, ali za neki intimni partnerski odnos ili da si muškarac mojeg života, trenutačno za to nisam spremna. Rekla sam ti da si mi simpatičan i da si u redu, ali trebam te više upoznati - iskreno je izjavila Gabi. A onda je Goran prelomio. U showu ostaje Hana. Prvo joj je poklonio krunu, a onda je uslijedio i strastveni poljubac.

- Još nijednu nije odveo u krevet. Pa i nije neki švaler - kaže nam za kraj Ćiro. Blažević...

Što vam horoskop donosi u nadolazećoj godini: Evo koji će biti najsretniji mjesec za svaki horoskopski znak!

VIDI OVO! Božićna čarolija: Ovih 5 lokacija na zagrebačkom Adventu definitivno morate posjetiti!

Komentari (99)
  • A možda je nekad imao ˝nešto˝ muškoga u sebi.;)

    13. 12. 2018,   07:35
  • Sve se slažem, osim da su jadne. Nisu jadne nego gl*pe. To što si rade same si rade, same se ponižavaju do patetike

    13. 12. 2018,   07:38
  • Stvar je vrlo jednostavna. Perfidno se koriste sociopsihološki fenomeni koje je još Freud davno opisao a zbog kojeg populacija dnevno visi pred TV-om i komentira absurdno bezidejne i primitivne obrasce. Pri tom živeći tuđe živote umjesto vlastitog. U zemljama niskog standarda i ekonomske bijede poput Hrvatske to je još više izraženo. I mada ćete se iznenaditi sve to nije vezano uz IQ iako je prosječni takovih bioloških nakupina ispod normale. No međutim ima i iznad pa je nemoguće odrediti tu neku zakonitost jer sve to prelazi u sferu mentalnog, tj. subjektivnog.

    13. 12. 2018,   09:45