Obavijesti

Show

Komentari 29

Razvod Beckhamovih: Nakon sina, Rita Ora 'prešla' na oca?

Razvod Beckhamovih: Nakon sina, Rita Ora 'prešla' na oca?
7

Victoria i Beckham imaju četvero djece, sinove Brooklyna, Romea, Cruza te kćerkicu Harper, a o njihovom razvodu se već nekoliko puta nagađalo...

VIDEO

David (43) i Victoria Beckham (44) su se ponovno našli na udaru javnosti. Šuška se kako se slavni par razvodi, a razlog je navodno britanska pjevačica Rita Ora (28).

Beckhamovi ove godine slave dvadesetu godišnjicu braka, a kako prenosi Closer, Victoria je saznala kako je David pao na šarm 15 godina mlađe pjevačice.

Rita je donedavno hodala s najstarijim sinom slavnog para Brooklynom Beckhamom (19). Razmjenjivali su romantične poruke kada je njemu bilo tek 18 godina, a sad se navodno s njom počeo dopisivati i 'tata' David. Rita, s druge strane, navodi da iznimno poštuje bračni par Beckham i da si takvo što nikad ne bi dopustila.

Spajsica Victoria je bijesna zbog cijele afere i činjenice da joj se brak ponovno našao na naslovnicama svjetskih medija.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:30

Victoria i Beckham imaju četvero djece, sinove Brooklyna, Romea, Cruza te kćerkicu Harper, a o njihovom razvodu se već nekoliko puta nagađalo.

Vicki je suprugu već oprostila aferu 2003. s pomoćnicom Rebeccom Loos. -  Istina je samo da sam sretno oženjen i imam predivnu ženu i djecu. Nema nikakve treće osobe koja bi promijenila ove činjenice - govorio je tada David, a nekoliko mjeseci kasnije istina je isplivala na vidjelo. Ipak, Victoria je Davidu oprostila te je jednom prilikom izjavila kako je afera s Rebeccom samo ojačala njihov brak.  

BAŠ NEODOLJIVI: Ovo su 3 najseksi horoskopska znaka, a kad jednom padnete na njih, teško ćete se izvući...

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 29
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...