Obavijesti

Show

Komentari 6

Razvod Darka i Ane: Bivšoj je ostavio stan od 300.000 eura...

Razvod Darka i Ane: Bivšoj je ostavio stan od 300.000 eura...
10

Napokon možemo planirati vjenčanje, ali prioritet nam je urediti obiteljsku kuću prije nego što se sin rodi. Bebica je dobro, raste svaki dan i jedva čekamo da dođe na svijet, rekao je Lazić

VIDEO

Srpski pjevač Darko Lazić (27) i pjevačica i voditeljica Ana Sević prije nekoliko dana zakonski su se razveli. Kako prenosi Kurir, Darko je bivšoj supruzi ostavio stan vrijedan 300.000 eura i skrbništvo nad maloljetnom kćeri Lorenom. Nakon razvoda, bivši supružnici ostali su u prijateljskim odnosima, a uhvaćeni su zajedno u jednom restoranu. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

01:24

- Ana i ja smo civilizirani ljudi i dalje smo u odličnim odnosima. Prvenstveno mi smo prijatelji, a imamo i zajedničku kćer koju volimo najviše na svijetu - otkrio je pjevač u intervjuu za Kurir. Lorena će ostati živjeti s majkom, a prvi i treći vikend u mjesecu družit će se s ocem. Bivši par dogovorio se i oko praznika, a Darku je trenutno najvažnije da je ona sretna. Najviše je veseli što će uskoro upoznati polubrata, kojem su Marina i Lazić odlučili dati ime Mihajlo. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Napokon možemo planirati vjenčanje, ali prioritet nam je urediti obiteljsku kuću prije nego što se sin rodi. Bebica je dobro, raste svaki dan i jedva čekamo da dođe na svijet. I da ga Lorena upozna, naravno. Stan u Filmskom gradu ostavio sam Ani, logično. Ne želim da mi se kćer seli i bude osuđena na novi drom, društvo i vrtić. Kada sve zbrojimo, stvarno sam sretan - zaključio je Darko. 

Podsjetimo, pjevač je prije dva mjeseca zaručio djevojku Marinu Gagić (20), brojne obožavatelje zanimalo je kada će stati pred oltar, a Darko je otkrio kako će svadba biti iduće godine. 

- Svi znaju da volim veselje. Međutim, ne toliko koliko sam volio dok sam bio mlađi. Ne podnosim više toliko ljude. Iduće godine, ako sve bude po planu, radimo svadbu. Bit će veselja i nakon rođenja, krštenja...- dodao je srpski pjevač. 

Nakon prometne nesreće rekao je 'ne drogi, 'ne brzoj vožnji', ali je i dalje ovisnik o adrenalinu. Kako kaže, adrenalin mu najviše diže buduća supruga. 

- Na snimanju spota bilo je rakije, ali mi nisu dozvolili konzumiranje. Ipak, volim tu rakiju, to ne želim kriti. Ljudski je popiti malo, ponekad pretjeram, ali nema veze. Čovjek sam iz naroda. Trenutno mi je zdravlje na prvom mjestu, ima vremena za piće, dug je život - otkrio je Lazić. 

POKAZALA SVE: Slavna ljepotica skinula se za novine

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...
NOĆNA PTICA

Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...

Filipa Belića su eksperti 'Braka na prvu' spojili s Tamarom Razum. Kad ju je prvi put vidio, tvrdio je da ju nikad ne bi mogao odvesti baki, koja je važna figura u njegovu životu. Ipak, nedavno je promijenio mišljenje