Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Reality skandali: Drviš i Lupino se tukli, Petra napala Simonu

None Foto: RTL/NovaTV 9

Otkako se pojavio na malim ekranima, reality je postao jedan od omiljenih djelova programa. Ipak, tučnjave i svađe, sudeći po pregledima, omiljeni su dio za većinu gledatelja

Prije petnaestak godina počelo je emitiranje reality programa u Hrvatskoj u kojima su seks, skandali, tučnjave i svađe bili dio svakodnevice. Sve je počelo 2004. godine kada se emitirala prva epizoda reality showa 'Big Brother'. Nakon toga uslijedila je 'Farma', a danas su programi prepuni realityja kao što su 'Ženim sina', 'Superpar', 'Gospodin Savršeni'... 

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Gotovo da ne postoji ljubitelj reality showa koji se ne sjeća tučnjave u kojoj su sudjelovali Stipe Drviš (46) i Stephan Lupino (66).

Nakon što je Lupino opsovao djevojke, Stipe ga je nazvao homoseksualcem, a nekoliko trenutaka nakon šake su letjele na sve strane. U tučnjavi je stradala i Stefany Hohnjec, koja je dobila udarac u glavu. Nova TV iste je sekunde prekinula prijenos uživo, a Stipu i Lupina odveli su s imanja.

Foto: nova TV

Drugu sezonu 'Farme' obilježile su svađe između nekad vrlo popularnoga bračnog para Gotovac. Osim seksa, gledatelji su imali priliku gledati i njihove svakodnevne svađe.

- Radiš idiotarije od sebe i karijere u koju sam uložio toliko novca - vikao je Ante tadašnjoj supruzi Simoni. Uvrede su 'pljuštale' na sve strane, a ostali su zapamćeni i po 'pametnim' izjavama poput: 'Rekla sam Anti da opere lulicu jer kad se ne opere, dođu mu bakterije i lulica ga svrbi i onda je živčan'.

Foto: nova TV

Osim Ante, Simoni je na seoskom imanju najviše problema stvarala glumica Petra Maroje (35), s kojom se i potukla.

- Prostitutko stara, mene ćeš tući! - vrištala je Simona, a Petra joj je zatim 'opalila' šamarčinu. Zbog incidenta tadašnju finalisticu Petru su diskvalificirali. Gotovčevi su se razveli 2008., a nedugo nakon i povukli su se iz javnosti.

Foto: nova TV

Jedna od najaktualnijih tema u 2011. bila je ljubavna veza između tada udate Marijane Čvrljak i Nikole Nemeševića. U finalnoj večeri Nemeš je oštro komentirao svoju djevojku i prekinuo vezu nekoliko sati prije nego što je Zadranka kroz vrata Big Brother kuće izašla kao pobjednica. 

- Jako sam sretan što sam izašao dva dana prije.. Bojana i Đorđe su mi unutra pokušali ukazati na neke stvari, no tamo nitko nije mogao doprijeti do mene. Marijana je glavna zvijezda i glumica ovog serijala, ja sam imao devetku iz glume na fakultetu, ali ona zaslužuje najmanje 15 - rekao je Nemeš i dodao: 

Foto: RTL

- Moja je greška bila što nisam htio vidjeti što se nalazi ispod tepiha. Ja sam to vidio kao jednu romantičnu dramu, a ispala je komedija zabune, ali sada ja režiram - zaključio je. 

Foto: RTL

Zorica Marković jedna je od natjecateljica koje su obilježili Big Brother sezonu 2015. godine. Kavanska pjevačica iz Slankamena u realityju poludi čim osjeti da gubi kontrolu nad situacijom koja se ne odvija po njezinoj zamisli. Zorica se svakodnevno nadmetala kao vođa u zadacima, a posebno se isticala po mnoštvu “mudrih” provala kojima sve nasmijava.

- Barbara je moralni otpad jer nije objasnila afere s prostitucijom u Crnoj Gori, veze s cijelim nogometnim timom i okorjelim kriminalcima - pričala je Zorica o nekad svojoj najboljoj prijateljici Barbari. 

Foto: RTL

Strpljenja i živaca nije imao ni hvarski pjevač Stjepan Barišić Gego (49) koji je poznat kao član Picigin Banda. Njega su diskvalificirali iz showa nakon što je u navali emocija demolirao kućicu na imanju.

Foto: nova TV

POGLEDAJTE VIDEO:

MEGHAN MARKLE U PROBLEMIMA: Zamijerila se svima ovom šokantnom izjavom

Komentari (9)
  • Ispravak... Drviš se nije tukso, Drviš je dobio po lusteru!

    4. 11. 2019,   08:13
  • A dobra je Simoni ova za " lulicu " hahahaha...

    4. 11. 2019,   08:18
  • Kaj je bilo, bilo je. Nego, je li se Milojko razveo i otišao iz "parova"? Cijelu noć sam mislio na njega i Milijanu.....

    4. 11. 2019,   08:24