Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Redatelj 'Batmana': Spavao sam s čak 20.000 muškaraca

None Foto: Aaron Vincent Elkaim/Press Association/PIXSELL 2

Seksao sam se s poznatima, s oženjenima i to sve ide sa mnom u grob, govori američki redatelj Joel Schumacher

Poznati američki redatelj Joel Schumacher (80) otvoreno priča o svojoj homoseksualnosti. Redatelj filmova 'Batman Forever' i 'Fantom iz opere', tvrdi da je do sad spavao s 20.000 muškaraca. 

U intervjuu za Vulture, redatelj nije krio činjenicu da je kroz život upoznao brojne muškarce koji su ga privukli, a novinar je ostao šokiran njegovim odgovorom. 

Joel Schumacher; | Autor: Aaron Vincent Elkaim/Press Association/PIXSELL Foto: Aaron Vincent Elkaim/Press Association/PIXSELL

- Spavao sam s između 10.000 i 20.000 muškaraca - rekao je kratko te dodao 'kako gej nije za muškarca'. 

- Seksao sam se s poznatima, s oženjenima i to sve ide sa mnom u grob. Nikad nisam pričao ni o kome tko mi je pružio tu čast da dijeli krevet sa mnom - izjavio je Schumacher te priznao kako je prije bilo puno lakše prepustiti se 'seksu za jednu noć'. 

- Sada se puno gejeva udaje, imaju djecu ili je posvajaju. Ništa od tog nije bilo kad sam bio mlad. Ako ste ušli u gay bar i tamo je bilo dvjesto muškaraca, pitali ste 'Tko se želi seksati večeras?' - objasnio je Schumacher koji se može usporediti s košarkašem Wiltom Chamberlainom koji je u memoarima iz 1991. godine otkrio da je spavao s čak 20.000 žena. 

Nicolas Cage; Joel Schumacher; Nicole Kidman; | Autor: Aaron Vincent Elkaim/Press Association/PIXSELL Foto: Aaron Vincent Elkaim/Press Association/PIXSELL

Prema mnogim stručnjacima zbog Schumacherovih homoseksualnih stavova film 'Batman i Robin' dobio je loše komentare te je doživio veliki neuspjeh. Neke epizoda prikazuju krupne kadrove muških genitalija, a kostim Batmana izražavaju bradavice. 

 

Komentari (25)
  • Njegova stvar. Iskreno, to su bila normalnija vremena i to što on opisuje bilo je normalnije nego ovo danas. Osobne stvari i intimne stvari držale su se osobnima i u 4 zida, nije se mahalo time svima pod nosom, to se ionako nikoga ne tiče. Kad su i Dolce i Gabana izjavili kako, iako homoseksualci, ne podržavaju posvajanje djece, jer kažu da to nije okružje za odgoj djece, da dijete treba imati oca i majku, onda su ih napali kao da su napravili ne znam što.

    29. 8. 2019,   20:36
  • Grubnić može samo da sanja o tome!

    29. 8. 2019,   20:55
  • ovaj ima otvor za vršenje nužde širok ki kanalizacijska cijev

    29. 8. 2019,   21:10