Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Reese Witherspoon: Djeca mi žive u pravom zoološkom vrtu

None Foto: Pixsell 4

REESEINA FARMA: Glumica ima dvije svinje, tri koze, 20 kokoši, tri psa i konja, a za Božić je kupila dva magarca. S djecom živi u vili na imanju kraj gradića Ojaia

Jako je dobro za djecu da uče o životinjama, dobroti i suosjećanju. Odredila sam da moraju čistiti štale, kaže glumica Reese Witherspoon (34), koja s kćeri Avom (11) i sinom Deaconom (7) živi u vili na imanju kraj Ojaia, gradića 130 kilometara udaljenog od Los Angelesa. Ondje je napravila malu farmu.

- Imamo dvije svinje, tri koze, 20 kokoši i, naravno, tri psa - nabrojila je Reese u televizijskom showu Ellen Deeneres. 

Uoči Božića na imanje su stigla dva nova stanovnika.

- Ove godine dobili smo magarce. Zovu se Honky i Tonky, minijaturni su, jako poslušni i užasno slatki - rekla je Reese.

Dodaje da ima i konja, pa uživa gledati ga kako se druži s magarcima. Glumica, koja je dobila Oscara za glavnu ulogu u filmu “Hod po rubu”, posjed od šest rali s prekrasnom vilom u španjolskom ladanjskom stilu kupila je za 38,5 milijuna kuna 2008., nakon rastave od kolege Ryana Philippea (36), s kojim je bila u braku devet godina.

Imanje su mediji prozvali pravim skrovištem jer nudi privatnost, a smješteno je na najljepšoj dolini među kalifornijskim brdima, sve popularnijem turističkom odredištu.   

 Dvina doma ima pitona

Manekenka ima pitona Cordyja. Uvijek mora imati nekoliko miševa, kojima ga hrani. Anđa Marić imala je gusku.    

Komentari (5)
  • Zašto su na kraju spomenute ove dvije? A-ha, kužim...Dvina i Anđa skoro kao Reese.

    19. 12. 2010,   08:47
  • hahhahhahhahhahaa......Anđa Marić imala je gusku... Hahhahha... Kakve to veze ima s ičim???? jbt....

    19. 12. 2010,   10:24
  • ni ja ne kužim zašto su ove 2 spomenute,reese ima cijelu farmu,ove imale po 1 životinju??Dobro je šo djecu uči na životinje,tako da shvate da životinje nisu samo za žderanje,zlostavljanje,nošenje i sl...

    19. 12. 2010,   13:18