Obavijesti

Show

Komentari 0

Rekli su 'da': Cijela ekipa filma 'Zombieland' glumi u nastavku

Rekli su 'da': Cijela ekipa filma 'Zombieland' glumi u nastavku
4

Scenaristi Rhett Reese i Paul Wernick potvrdili da se na nastavku ipak radi te su napisali scenarij po kojem će se snimati. A uz njih u film će se vratiti i glumci kao i redatelj

VIDEO

Jedan od 'nezavisnih' (po stilu, dobar dio financija i dalje je došao od velikog studija) filmova koji su polučili nevjerojatan uspjeh je film 'Dobrodošli u zemlju zombija' ('Zombieland', op.a.). Otkako je film izašao 2009. o njemu se pričalo, i to ga se najčešće predstavljalo u vrlo dobrom svjetlu. 

The Rock stvarno nema dobru godinu, još jedan film neuspjeh
The Rock stvarno nema dobru godinu, još jedan film neuspjeh

A ako je na proračunu od samo 24 milijuna dolara film zaradio preko 100 milijuna, postalo je posve izgledno kako ćemo dobiti i nastavak. No taj nastavak nije dolazio, ma koliko god su ljubitelji 'pritiskali' studio, redatelja, scenariste a i glumce da ga snime. Sve se primijenilo kada su scenaristi Rhett Reese i Paul Wernick potvrdili da se na nastavku ipak radi te da su napisali scenarij po kojem će se snimati.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Aktivno ga se razvija, trudimo se startati sve. Cijela postava pročitala je scenarij i vole ga. Redatelj Fleischer također je uključen u sve. Samo je problem kako se dogovoriti sa zvijezdama jer su u međuvremenu postali superzvijezde, dok je original snimljen za samo 20 milijuna dolara. Sada pokušavamo pronaći model financiranja glumaca - konstatirala su dvojica scenarista.

A nakon te njihove konstatacije, očigledno je da je studio krenuo s potragom za dodatnim novcem. Srećom, izgleda da su ga i našli jer je objavljeno kako su svi glumci pristali na reprizu svojih uloga.

- Ovo je jedan od onih projekata na koje su obožavatelji dugo čekali, a nitko nije želio to više od Emme, Woodyja, Jesseja i Abigail - rekao je predsjednik Columbia Picturesa, Sonyjeve filmske tvrtke, Sanford Panitch.

VIDI OVO: 11 slika koje će te u potpunosti izluditi!

U 'Zombielandu' smo pratili Woodyja Harrelsona, Jesseja Eisenberga, Emmu Stone i Abigail Breslin kako pokušavaju preživjeti u svijetu prepunom zombija, koristeći specifičan set pravila. U novom filmu ponovno ćemo gledati njihove likove, nazvane po američkim gradovima, kako se fokusiraju na preživljavanje unutar apokalipse, još jednom uz komične situacije cijelo vrijeme.

U juriš: Aquaman je konačno pokazao svoju podvodnu armiju
U juriš: Aquaman je konačno pokazao svoju podvodnu armiju

Ovaj put u igri će biti novi, napredni zombiji, no najveći problem bit će preživjeti izazove u njihovoj novoj, disfunkcionalnoj obitelji. Kako će se sve to izgledati još nije posve jasno, ali vjerojatno nam dolazi još jedan odličan film, kakav je i prvi bio. U kinima se 'Zombieland 2' očekuje naredne godine u listopadu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima
NOVA SURADNJA

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima

Taj će oskarovac oživjeti napeto snimanje posljednjeg albuma slavnog britanskog banda 'Let It Be', koristeći se sa 55 sati dosad nepoznatih videosnimki kultnog benda iz 1969. godine

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'
FANOVI ODUŠEVLJENI

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'

Brojni obožavatelji godinama su se pitali zbog čega su snimljena samo dva nastavka, a američka glumica ovih je dana otkrila vijest koja je oduševila brojne fanove filma
Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu
NAKON 30 GODINA

Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu

Zbog spajanja TV mreže Fox s Disneyjem, ugovori o licenciranju bit će drugačiji. Fox ne zna hoće im se isplatiti održati Simpsone na životu, budući da godinama ne ostvaruju prihode