Obavijesti

Show

Komentari 17

Renato i Marko dobili jedinicu: Ovo kao da ste psima servirali!

Renato i Marko dobili jedinicu: Ovo kao da ste psima servirali!
20

Totalno sve krivo i nisam znala u koje smjeru ide, ali znala sam da to neće ispasti dobro, rekla je Klemenčić za slatko-slanu bučnicu Renata i Marka...

VIDEO

Od ovog tjedna kandidati su ušli u fazu 'točka pucanja', a mnogi su zapravo popucali po šavovima. Sve je krenulo u utrci parova, kada je Renato u šali krenuo preskočiti radnu jedinicu, što je učinio vrlo nezgrapno i šokirao ostale natjecatelje, posebno sestre Zagorke.

Kandidati nisu znali s kojim mesom kuhaju: 'Nejestivo je'
Kandidati nisu znali s kojim mesom kuhaju: 'Nejestivo je'

- Ti nisi normalan, ako se želiš baviti atletikom, u krivom si showu, a ako hoćeš kuhati - kuhat ćemo! Mislila sam da će pasti na mene i sad sva drhtim. Skoro je pao na mene, pa ovo je da se za život boriš, ja sam umrla od straha - govorila je Štefica koja je zbog tog događaja cijelu večer bila u šoku, no ipak su sestre uspjele na vrijeme pripremiti i servirati jelo.

I ostali parovi potrudili su se oko pripreme jela jer su svjesni da je konkurencija postala sve jača, no taj dan jednostavno nije bio suđen za dobra jela i dobre ocjene.

- Jelima ne mogu naći nikakvu značajniju manu, ali ni nikakvu značajniju pohvalu. U ovoj fazi natjecanja moramo očekivati malo više - kazala je Željka Klemenčić Štefici i Katici koje su poslužile pileća krilca za predjelo te kotlet i povrće za glavno jelo.

- Predjelo super, a ovo je katastrofa - niti pire valja, niti je to začinjeno, to je neka voda u kupusu i komadići mesa unutra koji nemaju smisla - komentirao je Ivan Pažanin sekeli gulaš Marine i Karmen, a slični komentar dobili su Alen i Dino.

- Žiri je digao kriterije i imaju veće zahtjeve te traže puno više kreativnosti - rekao je Alen, a Pažanin zaključio: 'Za ovaj stadij do kojeg smo došli to je kritično, je li im samo takav dan ili je u pitanju njihova motivacija, ne znam…'

Tri,dva, jedan - kuhaj, sezona 7

Točka na 'i' bilo je neuspješno jelo Marka i Renata te prva jedinica u showu koju im je dodijelila Željka.

- Totalno sve krivo i nisam znala u koje smjeru ide, ali znala sam da to neće ispasti dobro - kazala je Klemenčić za njihovu slatko-slanu bučnicu, a Tomislava Špičeka najviše je naljutilo to što su im umjesto mesa na tanjuru servirali - kost! 

Tri,dva, jedan - kuhaj, sezona 7

- Ovo kao da su vukovi jeli, kao da ste psima servirali - bili su samo neki od komentara nezadovoljnog predsjednika žirija pa su tako dečki dobili niske dvojke od Špičeka i Pažanina.

- Na kraju smo izginuli legendarno - u šali je izjavio Nered, no vidjelo se da Renu nije svejedno što su tako loše prošli. 

Najbolje bodove u večeri, čak 17 bodova, dobile su Ana i Katarina te Franka i Dina, iako ni s njima žiri nije bio u potpunosti zadovoljan.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

zenzacija 10 09:49

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 17
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin