Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Reper Tupac je živ? 'Castro mu je pomogao da dođe na Kubu...'

None Foto: YouTube/Twitter 9

Imam audio i video dokaz koji potvrđuje da je Fidel Castro sredio da Tupac živi na Kubi. On je odobrio i korištenje drugog tijela umjesto Tupacovog, rekao je stručnjak za teorije zavjere Michael Nice

Pomogli smo Tupacu da otputuje u tajnosti od Las Vegasa na Barbados, a nakon toga je otišao na Kubu, ispričao je stručnjak za teorije zavjere Michael Nice u videu na YouTubeu. Nice tvrdi kako reper Tupac Shakur nije stradao u pucnjavi nego je prokrijumčaren na Kubu uz pomoć pokojnog predsjednika Fidela Castra

Stručnjak za teorije zavjere je ranije rekao kako je bio član zaštitarskog tima koji je pomogao Shakuru da ode iz Amerike. Istaknuo je kako je reperov siguran bijeg bio zaslužan kubanski predsjednik koji je preminuo u studenom 2016. 

- Imam audio i video dokaz koji potvrđuje da je Fidel Castro sredio da Tupac živi na Kubi. On je odobrio i korištenje drugog tijela umjesto Tupacovog - rekao je Michael. Dodao je su postojali uvjeti za Tupacov bijeg i da se radilo o određenom vremenu u kojem je trebao biti proveden te kako se reper mora ponašati. 

Foto: YouTube screenshot

- Zabranjeno mu je da prizna da je bio na Kubi - rekao je Nice. Kaže kako grupa ljudi koja je radila protiv Castra ima dokaze o svemu jer su provalili u telefon pokojnog vođe. Michael je dobio mnoštvo komentara na svoj video u kojem se od njega traži da pokaže dokaze za sve što tvrdi. 

- Mislim da zaslužujemo pravu fotografiju koju si nam obećao. Počinjem misliti da je ovo s*anje koje je koma jer sam toliko htio vjerovati u to. No gdje je dokaz da je živ? - istaknuli su Niceovi pratitelji. Michael je ranije rekao kako su on i njegov brat radili u političkoj organizaciji Crne pantere, a to je bio pokret u koji su bili uključeni Tupacovi roditelji Adeni Shakur i Billy Garland tijekom ranih 1990-ih.

Foto: instagram

- Tupac je bio kopilot u avionu kojim je bježao, a s njim sam bio, ja, pilot, moj brat i da člana Crnih pantera - rekao je Nice. Ističe kako reper nije ubijen 13. rujna 1996. nego samo ozlijeđen i kaže kako su se osjećali dobro jer je na sigurnom. 

Foto: Twitter/Screenshot

- Bilo je zagrljaja i stisaka ruke jer smo ga konačno odveli na Barbadost. Nakon toga mu je moj brat pomogao da dođe do Kube - ispričao je Michael. Napomenuo je da pokušavaju cenzurirati i često mu miču videe u kojim govori istinu. No policija u Los Angelesu kaže da je Shakur ubjen i da je slučaj još uvijek otvoren. 

 

TOTALNI JOOMBOOS:  Najveći Youtube spektakl u Europi!

21.10. Arena Zagreb postaje središte Youtube scene! Dovodimo najjačeg svjetskog youtubera KSI-a i više od 50 najpopularnijih regionalnih Youtube zvijezda.

Kupi karte na totalni.joomboos.hr prije nego što poraste cijena!

 

Komentari (32)
  • Normalno da je ziv. Te noći kada je navodno ubijen je napravio treći kazneni prekršaj a kalifornijski zakon je takav da nakon trećeg prekršaja automatski ideš na doživotnu robiji. Ili ti 25 to life. I sve vuče na to da je živ jer lik je bio pre pametan. I još k tome, poslje smrti je izdao valjda 10 dvostrukih albuma punih hitova. Ono ne. Tko ima toliko materijala sa strane spremno. Nitko

    2. 10. 2018,   16:54
  • Ziv je i Tito i Ante Pavelic i Franjo Tudzman, svi su na Kubi

    2. 10. 2018,   16:50
  • Hitler je ziv, imam 5-6 svjedoka, side ispred konzuma i pricaju o tome da su ga vidili, kazu cak i da je jednom im platio rundu pive

    2. 10. 2018,   16:50