Obavijesti

Show

Komentari 67

Ribica: Čitam ljudske sudbine iz taloga kave preko Facebooka

Ribica: Čitam ljudske sudbine iz taloga kave preko Facebooka
10

NAŠLA ZANIMACIJU Između posla konobarenja i poziranja na autima, Lidija Marić proriče sudbine prijateljicama, a zasad to još radi besplatno i smatra da bi bila dobra televizijska proročica

VIDEO

Kao mala sam čitala sanjaricu i to sve proučavala. Već kao dijete sam učila gatati iz kave i to mi je sad hobi, rekla nam je Lidija Marić Ribica (45) koja, tvrdi, dosta toga pogodi u proricanju.

Pokretanje videa...

01:02

Konobarica iz Blagorodovca kraj Garešnice i bivša natjecateljica 'Big Brothera' proricanjem sudbine bavi se od malih nogu. Iako za sada ne naplaćuje svoje usluge, ni to nije isključeno u budućnosti. Ističe da je jako dobra i u 'čitanju' karaktera, stoga odmah može procijeniti lažljive i nesigurne ljude, a to joj je, kaže, jako dobro došlo u životu.


VIDI OVO: Ono što prvo vidiš otkriva što zaslužuješ u životu!

'ŠALJU MI FOTKE KAVE...'

- Iz taloga kave mogu pročitati nečiju sudbinu. Gotovo uvijek pogodim i baš mi je zabavan taj moj hobi - hvali se Ribica. Prijateljima često gata kad dođu kod nje na kavu, a ljude toliko zanima budućnost da joj često putem interneta pošalju fotografije taloga pa im Ribica ne čita direktno iz šalice, nego sa zaslona svojeg mobilnog telefona.
 Budući da zna i druge metode proricanja, smatra da bi posao televizijske proročice za nju bio idealan.


Život BB Ribice nakon showa: Novi auto i frizura, stari muž
Život BB Ribice nakon showa: Novi auto i frizura, stari muž

- Voljela bih raditi na televiziji i pomagati ljudima što bi mi bio i odličan dodatan posao - zaključila je Ribica, koja se nada da će jednog dana dobiti i takvu ponudu, s kojom bi mogla obogatiti životopis. Iako je sigurna u svoje sposobnosti, za većinu ostalih gatara i TV proroka smatra da su velike prevare, na koje nasjedaju naivni ljudi, a kaže da ne vjeruje ni u vidovitog Milana. 


VIDI OVO: ZVUK KOJi JE SRUŠIO INTERNET - Laurel ili Yanny?

- U gatanju mi pomaže moj ‘skener’. Jako dobro mogu procijeniti kakva je netko osoba, pa onda znam i što je očekuje - priznaje Marić. Nepoznati detalj iz Lidijina života je da ima sestru. I to dvojajčanu blizanku Sanju Kaselj s kojom se, tvrdi Lidija, super slaže.


- Mi smo prave sestre i jako smo povezane. Ona zna da uvijek može računati na mene i tu sam da pomognem kad zapne - tvrdi Ribica. Sestra Sanja je također udana, a s obzirom na to da su se udale u različita sela, rijetko se viđaju.


- Sestra mi se prošle godine udala za muža koji je mlađi od nje deset godina. On voli izlaziti i stalno je po kafanama pa je ona često sama, a ima i dijete iz prvog braka od 13 godina - priznaje Ribica i dodaje da joj je sestra nezaposlena, a tu i tamo, kaže Lidija, odradi neki fuš. Iako sestra Sanja ne vjeruje u gatanje, za Lidiju ima samo riječi hvale.


POKLONI ZA KĆERI...

- Sestra mi nikad nije gatala jer vam u to uopće ne vjerujem, ali svejedno je jako volim i u super smo odnosima - ističe Lidijina sestra Sanja. Od osvojene nagrade iz 'Big Brothera' Lidija si je kupila polovni auto za 7000 kuna koji će koristiti za prijevoz do posla. Kćeri Mateji je kupila mobitel, a Ana-Mariji laptop.

Ističe da je počastila i muža, a ostatak novca je 'pokrpao' minus na računima. Iako ne voli mijenjati frizuru i boju kose, obožavatelje je nedavno iznenadila preobrazbom u platinastu plavušu. Vratila se na staro radno mjesto - konobarice u lokalnom kafiću, a tvrdi da su gosti i susjedi oduševljeni njezinim uspjehom u reality showu. Ističe da joj se sve sad posložilo u životu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 67
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu