Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Ribica iz Big Brothera postala 'Catwoman', pozirala u lateksu

None Foto: RTL/Privatni album 8

Lidija Marić, poznatija kao Ribica, proslavila se sudjelovanjem u Big Brotheru. Javnost je zaintrigirala jer je u kuću ušla bez da je obavijestila supruga, a sada se naslikava u izazovnim odjevnim kombinacijama...

Bivša stanarka Big Brother kuće 2018., Lidija Marić Ribica (47), u finalnom tjednu realityja pristala je na ponudu i uzela 35 tisuća kuna te mjesto u finalu prepustila drugom sustanaru. Konobarica iz Blagorodovca kraj Garešnice podigla je prašinu jer je u show ušla kao udana žena, a o svom ulasku nije obavijestila supruga Marka Marića koji je tada živio i radio u Njemačkoj.

POGLEDAJTE VIDEO:

Nakon što se vratio u Hrvatsku i ugledao Lidiju na televiziji, kaže, umalo je doživio infarkt. Izgleda da joj nije mogao to oprostiti, jer nam je u veljači ove godine Ribica priznala kako se razvodi. 

Foto: privatni album

- Muž je našao bogatu curu. Nek’ mu je sa srećom. Ja imam svoju djecu i o njima se brinem - rekla je.

Ipak, Ribici razvod nije teško pao, jer na društvenim mrežama 'časti' svoje pratitelje izazovnim odjevnim kombinacijama. Nedavno je objavila fotografije na kojima je obučena kao 'Catwoman', noseći crni kožnati kombinezon.

Foto: Privatni album

Ovo nije prvi put da Lidija plijeni pozornost kontroverznim fotkama. Prošle godine pohvalila se novim autom pa je pozirala na haubi svog limenog ljubimca.

Foto: Privatni album/24sata

POGLEDAJTE VIDEO:

ROĐENJE SINA GA JE DOKRAJČILO? Meghan sad mora biti jaka, Harry se slomio

Komentari (47)
  • Žalosno je sto mediji i reality TV mogu napraviti čovjeku od zdrave pameti i dostojanstva.

    15. 5. 2019,   13:50
  • stiže mi konkurencija

    15. 5. 2019,   14:02
  • Holy mother of God...

    15. 5. 2019,   14:00