Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Ribica otkrila: BB Bogo mogao bi biti čovjek Anezina života

None Foto: privatni album/RTL 13

Njezin favorit prvo je bila Ana, a sada je to Marin, dok Bojana smatra najnegativnijom osobom u kući. Dodaje kako je do pobjede najviše stalo Anezi, ali da ni Luciji nije svejedno

Lidiji Marić Ribica (46) u sinoćnoj emisiji uživo prihvatila je ponudu Big Brothera i napustila kuću.  Naime, Big Brother je Marinu Novakoviću (22), koji je prvobitno bio izbačen iz showa ,pružio priliku da se vrati i postane finalist. Morao je odabrati osobu kojoj će BB ponuditi 35 000 kuna, a ukoliko ona prihvati novac - napušta kuću, a Marin se vraća. On je izabrao Ribicu, koja je ponudu prihvatila.

REALITY PREOKRET BB Ribica prihvatila ponudu i izašla iz kuće, Marin se vratio

- Radije ću uzeti ovo nego da ne dobijem ništa - rekla je presretna Ribica koja novac planira potrošiti na svoju djecu. Konobarica iz Blagorodovca kraj Garešnice polako se počela privikavati na život nakon realityja,

Foto: RTL televizija

- Zadovoljna sam komentarima, a sada uživam sa svojim bližnjima. Neobično mi je sto me nepoznati ljudi pitaju za fotografiranje - rekla je i dodala kako su kćeri jako ponosne na nju, a sa suprugom se planira družiti za vikend. 

Foto: RTL televizija

Ribičin favorit prvo je bila Ana Marković (27), a sada je to pak Marin, dok Bojana Mrđenovića (34) smatra najnegativnijom osobom u kući. Dodaje kako je do pobjede najviše stalo Aleni Nezirević Anezi (31), ali da ni Luciji Stojak (23) nije svejedno.

Foto: RTL televizija

Najljepši trenutak u kući za Ribicu je bio posjet njezine kćeri, dok joj je iznimno teško palo spaljivanje pisama. Najviše ju je razočarala Lucija, ali ju i dalje obožava. Dodaje kako ništa ne bi mijenjala u vezi svog boravka u kući, a prokomentirala je i odnos između Anezi i Nikole Sedlara Boge (23).

Foto: Privatni album/Pixsell/Tomislav Miletić

- Iako Luku Roka puno spominje, mislim da je Nikola vise njezin tip muškarca i da bi mogao biti čovjek njezinog života - kaže Ribica koja dopisivanje supruga Marka Marića (42)  s bivšim sustanarkama Ljiljanom Lipovac (61) i Dubravkom Ujević Veron (46) nije željela komentirati.

Komentari (59)
  • Jel to ona što je rekla da se ne želi svađata sa Lucijom tako da joj djeca ne gledaju doma na TVu kako im mama place? A mogla je glumiti orgazam pred svima, i govoriti kako se seksala sa nepoznatim likom u vlaku kojem ni ime ne zna.....

    30. 4. 2018,   21:00
  • Ribice uživaj i nemoj da ti muž izmuze lovu.... pošteno si zaradila 35 plus jos 25 dnevnica eto 55 tisuća kn.....a jel vi vidite koliko je bojan zaljubljen u marina..jel Amariji sve jasno ....koliko je bojan bio sretan u tajnoj kući kad je ugledao marina da čak antoniju nije jasno kako je bojan bio tamo dobar...par puta je izjavio u šali da voli marina...al zapamtite to nije šala...čak sinoć nije htio pjevat jer marin je izašao....postalo je preočito ...samo slijep ne vidi bojanovo zavođenje malog marina..

    30. 4. 2018,   22:58
  • Meni nije jasno sta ima ta ribica da ju muz jos nije ostavio...izgleda kao karambolirani stojadin a nije ni pretjerano pametna

    30. 4. 2018,   23:01