Obavijesti

Show

Komentari 89

Ricky Martin nakon dva sina dobio i curicu: 'Dobar početak'

Ricky Martin nakon dva sina dobio i curicu: 'Dobar početak'
6

Kada me sinovi pitaju zašto nemaju mamu samo im odgovorim da smo mi moderna obitelj, rekao je pjevač Ricky koji je i curicu dobio preko surogat majke

VIDEO

S ponosom objavljujemo da smo postali roditelji prekrasnoj i zdravoj djevojčici. Moramo priznati da je ovo bio divan period za nas i radujemo se životu s Luciom, rekao je pjevač Ricky Martin (47). Sa suprugom Jwanom Yosefom (34) dobio je Luciu Martin-Yosef preko surogat majke. 

- Ovo su bez sumnje bili najljepši blagdani. Sinovi Matteo i Valentino su presretni i blagoslovljeni što imaju priliku započeti 2019. s najljepšim poklonom - nastavio je Martin. 

Pokretanje videa...

00:56

Pjevač se početkom prošle godine vjenčao sa slikarom nakon manje od dvije godine veze. Portorikanac je preko surogat majke dobio blizance Mattea i Valentina (10), a suprugu Jwanu najveća želja bila je dobiti djevojčicu. 

- Kada me sinovi pitaju zašto nemaju mamu samo im odgovorim da smo mi moderna obitelj - dodao je Ricky.

- Obožavam svoje sinove. Razgovori, koje vodim s njima, su nevjerojatni - rekao je pjevač, koji igra jednu od glavnih uloga u seriji  'Ubojstvo Giannija Versacea', za OK! magazin. Tvrdi kako su ga blizanci očarali svojom inteligencijom i kako su sa samo devet godina već pametniji od njega. Dodao je kako on nije tako razmišljao kada je bio u njihovoj dobi. 

"Rogue One: A Star Wars Story" World Premiere - Los Angeles

- Trudim se što više mogu izložiti ih sportu, životu, umjetnosti - istaknuo je Portorikanac. Ricky je napustio dom s 12 godina, no iako podupire svoje sinove u svemu čime se žele baviti u životu, ne zna kako bi se osjećao da se mora s njima oprostiti u tako ranoj dobi. 

VIDI OVO! Ovih 7 trendy modela tenisica zavladat će ulicama u 2019. godini!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 89
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin