Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Ridjan se veseli sinu: Nadam se da mi žena neće roditi na finale

None Foto: Nova TV/Pixsell 8

Negdje u to vrijeme je i finale Supertalenta pa se nadam da moja gospođa neće baš tad roditi, kaže Frano koji koji bi, kao i prvi put, volio biti uz suprugu na porođaju

Voditelj Supertalenta Frano Ridjan (34) oko Božića će dobiti prinovu, a nada se da dječačić neće stići baš u završnici showa jer bi želio biti uz suprugu Leu Ridjan.

zf | Autor: Igor Soban/PIXSELL Foto: Igor Soban/PIXSELL

- Već neko vrijeme znamo za trudnoću, ali sada sam već iskusan pa sam čekao da prođu ona tri mjeseca. Maleni bi trebao stići u prosincu, a tad je i finale Supertalenta. Valjda neće baš tada roditi, ali već sam se šalio s produkcijom da ćemo uzeti jednu kameru pa ću se javiti iz rodilišta - rekao je raspoloženi Ridjan za 24sata.

Foto: Petar Galebov/Pixsell

Istaknuo je i kako se sin Mauro veseli što će postati stariji brat. Već je pripremio određene stvari za dječaka i kaže da će ga čuvati i čitati mu. Supruga Lea osjeća se dobro, ali pomalo joj postaje naporno. 

- Mauro je bio veliki, a izgleda da će i ova beba biti. Naravno da je teško, stomaka ima, a i ona je veliki profesionalac pa još radi - ispričao nam je Frano.

Tomislav Miletić/Pixsell | Autor: Tomislav Miletić/Pixsell Foto: Tomislav Miletić/Pixsell

Lea je porijeklom s otoka Krka pa je njihov prvi sin rođen u Rijeci, a drugo dijete će, upravo zbog suprugovih poslovnih obaveza, na svijet doći u Zagrebu. Kako je Frano završio čak dva trudnička tečaja, postao je stručnjak za ponašanje u rađaonici.

Foto: Petar Glebov/PIXSELL

Naime, nakon šesnaest godina rada na državnoj televiziji ljetos je prešao na Novu TV i postao jedan od voditelja showa Supertalent, što je mnoge iznenadilo. 

- Na odlazak sam se odlučio upravo zbog toliko puno vremena koje sam proveo na HRT-u. Bio sam spreman za nešto novo u svojoj profesionalnoj karijeri, a stigla je ponuda koju nisam mogao odbiti. Htio sam još nešto novo naučiti i biti u timu najgledanijeg programa pa sam rekao sam sebi: 'Pa zašto ne bih bio dio te priče' - objasnio je Ridjan.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

ŠOKANTAN KRAJ? Meghan i Harry proživljavaju najteže dane u kraljevskoj obitelji 

Komentari (19)
  • Rene i Igor su dobitna kombinacija. Ovaj se ne uklapa.

    10. 10. 2019,   18:03
  • Stomaka ima...Halo Bosno..di smo?

    10. 10. 2019,   12:02
  • Koji babyface!

    10. 10. 2019,   11:20