Obavijesti

Show

Komentari 31

Rihanna kasnila tri sata pa se pojavila u haljini bez grudnjaka

Rihanna kasnila tri sata pa se pojavila u haljini bez grudnjaka
16

Posljednji put u New York za Rihannu bio je poslovni, kamo se uputila predstaviti svoju najnoviju modnu kolekciju Fenty. Pjevačica je na vlastiti event uspjela zakasniti čak tri sata, gosti su je s nestrpljenjem čekali

VIDEO

Pjevačica s Barbadosa, Rihanna (31) već godinu dana živi u britanskoj prijestolnici, što je donedavno uspješno tajila. Tamo se sprijateljila i s vojvotkinjom Meghan Markle (37), no ipak se rado vraća na društvena događanja u Americi.

Valerian European Premiere - London

Posljednji put u New York za Rihannu bio je poslovni, kamo se uputila predstaviti svoju najnoviju modnu kolekciju Fenty. Pjevačica je na vlastiti event uspjela zakasniti čak tri sata, gosti su je s nestrpljenjem i pomalo ljutito čekali.

Naime, Rihanna je iz automobila koji ju je dovezao pred hotel izašla u ultrakratkoj ružičastoj haljinici od satena koja je naglasila i njezin dekolte, a bilo je očito kako ispod nje ne nosi grudnjak.

Rihanna wears hot pink when she arrives at a Fenty event in New York

Pri izlasku iz automobila morala ju je nekoliko puta popraviti kako ne bi slučajno previše otkrila s obzirom na to koliko je kratka bila. 
Osim haljinom, pažnju je plijenila i novom frizurom, iznenadivši dužinom kose koju je splela u mnogo sitnih pletenica. 

Pjevačica je trenutačno u ljubavnoj vezi s milijarderom Hassanom Jameelom, navodno od 2017. godine, a s njim je u javnosti viđena tek nekoliko puta. 

Nalazeći se ispred mnogih zvijezda poput Madonne (60), Celine Dion (51), Beyonce (37) i Taylor Swift (29),  Rihanna je zauzela prvo mjesto ovogodišnje Forbesove liste najbogatijih žena u glazbenoj industriji čije bogatstvo je procijenjeno oko 4 milijarde kuna. Uspjela je nadmašiti umjetnike koji rade dvostruko duže od nje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@interviewmag

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on

Karijeru popularne pjevačica unaprijedila je u poduzetničku te proširila svoj posao na kozmetiku, donje rublje i odjeću. Posao joj ide jako dobro i osigurao joj je prvo mjesto Forbesove liste najbogatijih samoostvarenih žena u glazbenoj industriji. Luksuzno društvo donijelo joj je unosno bogatstvo, prenosi Elle.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

00:21

NAJGORI HOROSKOPSKI PAROVI: Ovi znakovi nikako ne idu skupa

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 31
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin