Obavijesti

Show

Komentari 10

Rihanna najbogatija pjevačica: 'Teška je' četiri milijarde kuna

Rihanna najbogatija pjevačica: 'Teška je' četiri milijarde kuna
12

Pored toga što je pjevačica, glumica, modni i kozmetički mogul sada je Rihanna i službeno najbogatija žena u glazbenoj industriji prema Forbesovoj ovogodišnjoj listi

VIDEO

Nalazeći se ispred mnogih zvijezda poput Madonne (60), Celine Dion (51), Beyonce (37) i Taylor Swift (29),  Rihanna (31) je zauzela prvo mjesto ovogodišnje Forbesove liste najbogatijih žena u glazbenoj industriji čije bogatstvo je procijenjeno oko 4 milijarde kuna. Uspjela je nadmašiti umjetnike koji rade dvostruko duže od nje.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:21

Karijeru popularne pjevačica unaprijedila je u poduzetničku te proširila svoj posao na kozmetiku, donje rublje i odjeću. Posao joj ide jako dobro i osigurao joj je prvo mjesto Forbesove liste najbogatijih samoostvarenih žena u glazbenoj industriji. Luksuzno društvo donijelo joj je unosno bogatstvo, prenosi Elle.

Prve milijune Rihanna je zaradila hitovima, turnejama i albumima, a najveći dio bogatstva dolazi od LVMH, francuskog giganta luksuzne odjeće Bernarda Arnaulta (70) s kojim dijeli suvlasništvo nad kozmetičkom linijom 'Fenty Beauty' koju je pokrenula 2017. 

Primjerice,njezin puder ima čak daleko najviše nijansi od bilo kojeg drugog brenda. Vrlo brzo su joj make-up proizvodi donijeli ogromne novce. Nakon Fenty Beautyja dolazi i 'Savage x Fenty', to jest linija donjeg rublja, a potom i stiže i linija odjeće visoke kvalitete. 

- Kad su mi to predložili, nisam puno razmišljala. Bernard Arnault je bio oduševljen oko ove priče i vjeruje meni i mojoj viziji - rekla je Rihanna za strane medije. 

Pjevačica je oko dvije godine u vezi s arapskim milijarderom Hassanom Jameelom (29). Zajednički prijatelji uvjereni su kako će se par uskoro oženiti, a njihova svadba mogla bi biti svadba godine. Njezin odabranik,  težak je oko 7 milijardi dolara. Njegova obitelj, također prema Forbesu, četvrta je najbogatija u Saudijskoj Arabiji.

Mami poglede: Rihanna partija na Barbadosu s premijerkom...
Mami poglede: Rihanna partija na Barbadosu s premijerkom...
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!
U MAKARSKOJ

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!

Vlatka se za ovu prigodu odlučila za bijelo odijelo, a ispod je nosila zelenu košulju. Većeslav je nosio sako, plavu košulju i traperice

Vlatka Pokos otkrila nam je da opet ljubi, a sad pokazala kako uživa u 'najdražem društvu'...
ČAROBNI DAN

Vlatka Pokos otkrila nam je da opet ljubi, a sad pokazala kako uživa u 'najdražem društvu'...

Bivša pjevačica i voditeljica u vezi je s Većeslavom Holjevcem, bivšim ragbijašom i unukom istoimenog bivšeg gradonačelnika Zagreba
Tužne sudbine reality lica: Vice umro nakon 'Večere',  Saša iz 'Farme' nije dočekao sina...
MILJENICI PUBLIKE

Tužne sudbine reality lica: Vice umro nakon 'Večere', Saša iz 'Farme' nije dočekao sina...

Nakon snimanja 'Večere za 5' ribar Vice je preminuo, a njegova obitelj je htjela da se epizode ipak emitiraju. Tužna sudbina zatekla je i neke druge kandidate domaćih realityja