Obavijesti

Show

Komentari 16

Rijetko u javnosti: Bogdanović zagrljen s djevojkom Zrinkom

Rijetko u javnosti: Bogdanović zagrljen s djevojkom Zrinkom
9

Najboljeg hrvatskog košarkaša Bojana Bogdanovića (30) paparazzi su 2017. snimili s djevojkom u šetnji Stradunom. Sada je na društvenim mrežama osvanula njihova zajednička fotografija iz Splita

VIDEO

'Proslava, ljubav, parovi, prijatelji', stoji u opisu fotografije koja je osvanula na društvenim mrežama, a na kojoj najbolji hrvatski košarkaš Bojan Bogdanović (30) pozira s djevojkom Zrinkom Šahurić.  

Na fotografiji Bojan i Zrinka stoje zagrljeni sa splitskim tenisačem Matom Delićem (26) i njegovom suprugom Angelom Radnić. Dva para zajedno poziraju u splitskom klubu 'Day & Night Bar Tennis'. 

Iako Bogdanović nikada nije javno pokazao svoju djevojku, paparazzi su ih prije dvije godine snimili u Dubrovniku, tijekom šetnje Stradunom. Mediji su tada nagađali je li mu Zrinka uistinu djevojka te pisali kako je Bojan viđen u šetnji s misterioznom ljepoticom.

Bogdanoviću ugovor života: Otišao u Utah za 73 mil. $!
Bogdanoviću ugovor života: Otišao u Utah za 73 mil. $!

Par je tada najprije večerao u Dubrovniku uz zvuke klapske glazbe, a potom su se prošetali. Zrinka je pažnju plijenila u uskoj, kratkoj, crnoj haljini i sandalama na visoku petu. 

Nekoliko mjeseci prije toga, Bogdanović je na svom Instagram profilu objavio fotografiju iz Dominikanske Republike na kojoj su se vidjele ženske noge, no nije otkriti o kome je točno riječ. Košarkaš karijeru nastavlja u Utah Jazzu gdje će za sljedeće četiri godine dobiti 73 milijuna dolara. 

Mato Delić i njegova Angela vjenčali su se lani u studenom u Splitu. Na vjenčanju su bila i brojna poznata lica iz svijeta sporta, poput Gorana Ivaniševića (47) i njegove supruge Nives (37). Na svadbi je pjevao Petar Grašo.  

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:21
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin