Obavijesti

Show

Komentari 26

Rita Ora spremna je za Jadran, u premalom badiću 'hvata' boju

Rita Ora spremna je za Jadran, u premalom badiću 'hvata' boju
18

Kolažem od pet novih fotografija na svom Instagram profilu pjevačica je privukla pažnju. Trenutno uživa na odmoru u Španjolskoj Ibizi, a obožavatelje 'časti' fotografijama, koji se ne ustručavaju komentirati

VIDEO

Pjevačica Rita Ora (28) uskoro stiže na Jadran. Nedavno je iz Sportskog centra Višnjik stigla i službena potvrda kako je njezin nastup zakazan za 30. kolovoz u Zadru.

Albanskoj pjevačici ovo će biti drugi nastup u Hrvatskoj. Prošle je godine u srpnju nastupila na Rise Up festivalu u Poreču, a ako je suditi po društvenim mrežama Rita Ora se do nastupa odmara i 'hvata' boju. 

Rita oduševila fotkom u badiću: 'Najljepše i najprirodnije tijelo'
Rita oduševila fotkom u badiću: 'Najljepše i najprirodnije tijelo'

Tako je kolažem od pet novih fotografija na svom Instagram profilu privukla pažnju svojih obožavatelja. Pokazala je svoje isklesano tijelo u minijaturnom crnom kupaćem kostimu.

Trenutno uživa na odmoru u španjolskoj Ibizi, a obožavatelje 'časti' fotografijama, koji se ne ustručavaju komentirati.

- Danas je bilo opuštajuće i prava rapsodija - napisala je pjevačica uz niz fotografija. 

Planetarno popularna albanska pjevačica koja bi krajem kolovoza trebala nastupiti u Zadru, nedavno je na društvenim mrežama objavila i fotografiju kojom je raspametila brojne fanove. Naime, na fotografiji Ora pozira u bazenu u šarenom bikiniju. Kraj nje, iz vode izranja lik Homera Simpsona, koji doslovno slini za njom. Naime, Simpson ju zaljubljeno gleda dok mu niz bradu curi slina. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Love this

A post shared by RITA ORA (@ritaora) on

Mnogi Orini fanovi odmah su je zasuli komplimentima, no ubrzo su primijetili da je pjevačica doradila fotografiju. U originalnoj verziji, Ora u bazenu zapravo pozira gola. 

- Zašto nisi objavila needitiranu fotku? - pitao ju je jedan pratitelj, a drugi joj je napisao: 'Rita, ti si jednostavno savršena'. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:13

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 26
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin