Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Riti Ori premali kupaći kostim: Prijatelj ju je sprdao i oponašao

None Foto: Privatni album/Instagram 5

Pjevačica Ora je u rujnu prošle godine prekinula s glazbenikom Andrewom Wattom. Sada se navodno viđa s britanskim glumcem Andrewom Garfieldom, poznatim po ulozi Spider-Mana

Pjevačica Rita Ora (28) trenutno odmara od napornih turneja na Maldivima u luksuznom resortu Amilla Fushi. Dane provodi, kako kaže, u minijaturnom bikiniju, a s njom je i najbolji prijatelj Nick Grimshaw (34).

Foto: Privatni album/Instagram

Britanski radijski voditelj fotografirao je Oru koja je pokušavala napraviti izazovnu pozu, a onda se odlučio i našaliti na račun njezinog kupaćeg kostima koji izgleda kao da joj je najmanje dva broja premalen. 

- Mislim da ću morati bolje razmisliti koja mi je točno veličina grudnjaka, uvijek uzmem krivi broj - našalila se glazbenica albanskih korijena. 

Foto: Privatni album/Instagram

Nick je nešto kasnije 'navukao' Ritin kupaći kostim, a posudio je i ostale modne detalje - glomazne sunčane naočale i maramu. Zauzeo je istu pozu, a pjevačica je njegovu fotografiju podijelila na društvenoj mreži. 

Foto: Privatni album/Instagram

Dio fanova se zgrozio jer su nosili iste 'krpice', a ostali su se nasmijali i komentirali kako je sve dobra zezancija. 

Čini se kako Rita ne zna pogoditi veličinu kupaćih kostima, jer je pokazala kako joj je i žuti s uzorkom leoparda premalen. 

Foto: Privatni album/Instagram

Dvojac je ostao na Maldivima nakon što je Ora tamo imala novogodišnji koncert. 

DAR OD PRIJATELJICE 'Pao' i ples u krilu: Rita Ora za rođendan je dobila striptizetu

Pjevačica je u rujnu prošle godine prekinula s glazbenikom Andrewom Wattom (28). Navodno se viđa s britanskim glumcem Andrewom Garfieldom (35) koji je poznat po ulozi Spider-Mana. 

VIDI OVO! Što Vam donosi horoskop u ostatku dana?

Komentari (55)