Obavijesti

Show

Komentari 40

Rivalke: Rozga je 'potukla' Sevku u estradnom okršaju

Rivalke: Rozga je 'potukla' Sevku u estradnom okršaju
6

Ovu pjesmu posvećujem vama, svim ženama koje su proživjele ljubav, bol, sreću i tugu. Vama, koje ste osjetile što život može donijeti, poručila je Rozga fanovima

VIDEO

Jelena Rozga (41) i Severina Kojić (46) objavile su nove pjesme u samo nekoliko dana razlike. I dok Severinin 'Halo' trenutno broji 1.500.000 pregleda, Rozga se opasno približila brojci od tri milijuna. 

- Ovu pjesmu posvećujem vama... svim ženama koje su proživjele ljubav, bol, sreću i tugu. Vama, koje ste osjetile što život može donijeti. Veliku zahvalnost dugujem svima koji su bili dio ovog projekta koji je odnio moje srce - napisala je Jelena svojim fanovima.

Nestala iz kadra: Jelena Rozga trčala po šumi, zapela i pala...
Nestala iz kadra: Jelena Rozga trčala po šumi, zapela i pala...

Rozga se posebno zahvalila kolegici Emini Jahović koja je autorica pjesme 'Moje proljeće'.

I Tonči Huljić (57) zadovoljno trlja ruke, naime on je napisao tekst za Severinin novi hit.

Godinama se šuška o nategnutim odnosima između bivših prijateljica Rozge i Severine. Splitske pjevačice mnogi nazivaju i najvećim rivalkama. One su se i ovaj put našle u suparničkim ulogama. Premda su rezultatima slušanja i reakcijama publike obje zadovoljne, Rozga čini se ima nešto više razloga za sreću. Novu pjesmu je premijerno izvela na nedavno održanoj glazbenoj ceremoniji Music Academy Awards u Beogradu.

Drama iza kulisa: Karleušin tim odgurnuo je fotoreportera...
Drama iza kulisa: Karleušin tim odgurnuo je fotoreportera...

Na njihovim društvenim mrežama situacija je obrnuta. Dok Severinu na Instagramu prati 950 tisuća ljudi, Rozga ima četiri puta manje fanova. I na Facebooku Sevka drži primat.

- Sedam godina poslije albuma ‘Dobrodošao u klub’ izašao je album ‘Halo’. Na njemu se nalaze pjesme koje su me dirnule pravo u srce. To su ‘Kao’, ‘Otrove’, ‘Mrtav bez mene’, ‘Unaprijed gotovo’, ‘Tutorial’, ‘Magija’ i ‘Imaš pravo’, koje već sad zajedno imaju više od 200 milijuna YouTube pregleda. Hvala vam na podršci, ljubavi i svemu što mi pružate. Glazba je moja prva ljubav i direktna veza s vašom dušom - napisala je Severina na profilu.

Pokretanje videa...

00:12

Severina je jučer objavila i spot za pjesmu 'Kuma'. Iznenadila je javnost nikad prikazanim snimkama s vlastitog vjenčanja s Igorom Kojićem (31).

DRAMA HANE I GORANA NAKON SHOWA: 'Tebi ne smeta što druga žena objavljuje gole fotke s Goranom?'

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 40
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin