Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Robantico: Ajme, zraka, držite me! Nema botoksa

None Foto: D. Puklavec 5

Botoksa u Hrvatskoj nema već 34 dana jer se mijenja distributer. Kratak je popis poznatih Hrvata koji su javno rekli da su stavljali botoks

Gotovo sam se onesvijestio, bilo mi je loše, reagirao je Robantico (40) nakon što su mu u ordinaciji rekli da nemaju botoksa. Spremao se za promociju časopisa, za koji se razgolitio, a oko usta je imao bore.
- Austrija i Mađarska nisu daleko. Prave zamjene za botokos nema. On je najbolji za bore na čelu, a ove oko usta i nosa mogu se riješiti hijaluronskom kiselinom - kaže dr. Bojan Ignatovski iz poliklinike Arcadia. Boris Kosmač (37) zna da nema botoksa:
- Ja sam ga među prvima u Hrvatskoj počeo rabiti. Upotrebljavam ga već pet godina. U kuloarima se već 20 dana priča da ga nema. Ali miran sam. Stavio sam ga prije mjesec i pol dana te mi ne treba do svibnja - kaže. I Jasmin Stavros (54) stavljao je botoks.
- Puca mi veza, na Kanarima sam, nemam pojma o čemu pričate - rekao je Stavros. Kratak je popis poznatih Hrvata koji su javno rekli da su stavljali botoks.
- Nevena Ciganovića poštujem jer to ne skriva. Ipak, sad je preplastičan. Bio je prekrasan. Sad ima prćasti nos kao pola estrade - kaže Robantico. Cigi (37) isključio je mobitel.

ČUPAO ZUBE, RAZBIJAO NOS I OPET ĆE
Robantico je vidio svoju sliku u novinama i zgrozio se.
- Nos mi je prevelik. Opet ću ga smanjivati, ali malo. A i zubi su mi dotrajali, treba ih mjenjati. Neću biti nakaza, obećajem - kaže.

Komentari (12)
  • I da, tko plača tu zajebanciju njegovu, s čim se ti ljudi bave, i tko njih financira, onog malog peška Grubnića, Bubčića, Ciganovića i ostale cirkusandere!

    2. 2. 2009,   18:08
  • a hahahaha koja debilana

    2. 2. 2009,   19:36
  • Gledao sam Red Carpet, ma to je strašno! lik ima 41 god. i stavlja Botox! Njega netko treba preusmjerit kod psihijatra i to malo boljeg!

    2. 2. 2009,   18:05