Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Robantico: Savršen sam s kiselinom i trpjet ću bol

None Foto: I. Kralj 3

Robantico će uskoro suziti nos. Priznao je da se boji igala, ali je za ljepotu spreman napraviti sve. Uskoro predstavlja svoju novu kolekciju haljina

Nakon što se umalo onesvijestio saznavši da je nestašica botoxa u Hrvatskoj, modni dizajner se odlučio za alternativna rješenja svojih problema s borama. Robert Bantić poznatiji kao Robantico (40) otišao je na zahvat ubrizgavanja hijaluronske kiseline u lice.
- Došao sam popuniti bore oko usnica. Ovo mi nije prvi put da sam na ovakvom zahvatu - rekao je Robantico. Priznao nam je da se jako boji igala, ali zbog ljepote spreman je trpjeti i veliku bol.
- Teško mi je što mi poslije tretmana jako nabubri lice. Presretan sam nakon što sve splasne jer onda izgledam savršeno - priznao je Robantico, koji je već operirao nos. Dodaje da na toj operaciji neće stati.
- Nos mi je još uvijek prevelik, pa ću ga ponovno srediti, ali malo. I zubi su mi dotrajali, treba ih mijenjati. Neću biti nakaza, obećajem - najavio je još ranije. Želi da sve bude savršeno za predstavljanje njegove nove kolekcije haljina.
- Odlučio sam se za nešto spektakularno. Bit ću posve gol, a tijelo ću oslikati body paintingom - zaključio je.

Komentari (19)
  • Kad nema simone, ante, vlatke i mačka, uvijek neka budala uskoči kao zamjena :-))))))

    15. 2. 2009,   21:13
  • kaže zbog ljepote je spreman trpiti. a tko je ikad njemu rekao da je ljep, čovijek je katastrofa i nikakve operacije mu neće pomoći

    15. 2. 2009,   16:41
  • Svaki grad ima svoga lera, samo ih Zagreb ima nešto više ( ipak je najveći).

    15. 2. 2009,   16:31