Obavijesti

Show

Komentari 10

Robert Sever proglasio modni skandal: 'Ta majica je već bila'

Robert Sever proglasio modni skandal: 'Ta majica je već bila'
6

Lucija odabrala identičnu majicu koju je u jednoj od prethodnih sezona imala kandidatkinja koja je na kraju u istoj i pobijedila, a to joj je dizajner Robert Sever itekako zamjerio

VIDEO

Sredina je tjedna u 'Shopping kraljici', a kandidatkinje moraju svladati modni zadatak - 50-e godine. Danas je došao red na Luciju Turčin koja se bavi plesom i folklorom, a u shopping će ići u pratnji mame Vesne.

Nakon što su se Lucija i njezina mama zaputile u shopping centar, ostale djevojke pregledale su njezin ormar.

- Sve je šareno, nismo to očekivale, a neke stvari u ormaru odišu davninama, ali dobro, ne sve - komentirale su kandidatkinje te se razveselile kad su u jednom od ormara pronašle Lucijinu narodnu nošnju.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

I modnog dizajnera Roberta Severa ugodno je iznenadio tradicionalni odjevni predmet, a nije mogao ne podijeliti i jednu zanimljivu, ne tako poznatu činjenicu o sebi.

- Bio sam u Mongoliji. U školi za umjetnost i učio sam raditi mongolske narodne vezove - pohvalio se Sever.

Dok su djevojke 'češljale' po Lucijinim ormarima, ona je obilazila dućane u potrazi za idealnim odjevnim predmetima. I sve bi bilo u redu da modni kritičar Robert Sever nije zamijetio da je Lucija odabrala identičnu majicu koju je u jednoj od prethodnih sezona imala kandidatkinja koja je na kraju u istoj i pobijedila!

- Ovo je potpuni modni skandal, naša natjecateljica Brankica pobijedila je upravo u toj majici! Eh, Lucija, Lucija, nisi ipak pomno pratila sve epizode - komentirao je Robert.

Nakon odabira odjeće, frizure i šminke, došlo je vrijeme da Lucija izađe pred ostale djevojke, ali i Severa koji je prvi komentirao njezinu odjevnu kombinaciju.

- Spojila je jako puno elemenata koji zajedno nisu tematski povezani. Najveća zamjerka je sako koji izgleda previše sportski i s ovim cirkonima više baca na 80-e. Ne razumijem također baš boju cipela i torbice, ti tonovi nisu uopće podignuli kombinaciju nego su je učinili jako staromodnom - rekao je modni dizajner, dodajući da je premalo detalja iz 50-ih.

- Najviše mi se sviđa suknja koja pristaje temi. Mala zamjerka zbog majice koju smo već, nažalost vidjeli na našoj pisti - rekao je Sever te dodao da Lucija nije ostavila dojam mlade i energične osobe kako se nadao.

Na red su došle i ostale kandidatkinje kako bi komentirale Lucijin stajling. Ana je bila prva koja je rekla svoje mišljenje.

- Nije moj stil, majica mi se ne sviđa, ali ti paše uz suknju. Ova marama mi se ne sviđa, ali sve ostalo je super - zaključila je te joj dala ocjenu sedam.

- Meni si jako lijepa i izgledaš kao da si iz 50-ih. Najviše mi se sviđa majica, ali sako i majica imaju previše šljokica. Frizura je odlična i odgovaraš temi sto posto - rekla je Željkica i dala joj također sedam.

Josipa je rekla da joj se sviđa nakit i šminka, ali joj se nije svidio sako zbog šljokica te joj je dala ocjenu osam.

Ines je bila posljednja koja je izrekla svoje mišljenje.

- Jako mi se sviđa tvoja suknja, ali bez sakoa bi bilo bolje… Marama ti je pokrila previše frizure, ali mislim da si ostala u temi - rekla joj je Ines te joj dala osmicu. Lucija je ukupno osvojila 30 bodova i tako je trenutno druga u poretku, odmah iza Ines.

POGLEDAJTE EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA': 

Pokretanje videa...

Ivan Šarić i Zenzacija 03:46
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Bosa i u rozoj haljinici: Prijović je u Rijeci zaplesala sa sviračem
MA KAKVE ŠTIKLE!

Bosa i u rozoj haljinici: Prijović je u Rijeci zaplesala sa sviračem

Mlada regionalna zvijezda Aleksandra Prijovć izula je štikle i bosa zaplesala s trubačem, a publiku je iznenadila i posebnom pjesmom

Svi su ludi za Renatom! Sada je i Alan želi: 'Mijenjao bih Danijelu za nju. S Filipom me provocira'
'BRAK NA PRVU'

Svi su ludi za Renatom! Sada je i Alan želi: 'Mijenjao bih Danijelu za nju. S Filipom me provocira'

Novi je tjedan i novi zanimljivi zadaci u showu 'Brak na prvu' su pred parovima, a neke od njih posjetila je i stručnjakinja Iva…
Antonia Dora Pleško pokazala svoje roditelje: Njezinu majku usporedili sa slavnom glumicom
EMOTIVNA OBJAVA

Antonia Dora Pleško pokazala svoje roditelje: Njezinu majku usporedili sa slavnom glumicom

Mlada pjevačica pokazala je fotku svojih roditelja s njihova vjenčanja, a onda i svoju. Brojne obožavatelje je raznježila objavom