Obavijesti

Show

Roberto je vatreni fan: Najviše me vesele hitovi Ivana Zaka

Roberto je vatreni fan: Najviše me vesele hitovi Ivana Zaka
1

DIRLJIV SUSRET Brođanin (14) boluje od cerebralne paralize, a na CMC festival došao je peti put kako bi se družio s glazbenicima. Najviše ga vesele nastupi Ivana Zaka

VIDEO

Sergej Ćetković, Luka Nižetić, Željko Bebek, Dalibor Petko... Svi oni dobro poznaju Roberta Gerea (14) iz Slavonskog Broda, koji pet godina zaredom na CMC festival u Vodice dolazi s majkom Sanjom.

Pjevači ga pozdravljaju, ljube i pričaju s njim, a Roberto ne skida osmijeh s lica. Dječaku, koji je u invalidskim kolicima zbog cerebralne paralize, omiljeni pjevač je Ivan Zak.

– Volim ga jer kad slušam njegove pjesme, osjećam se kao da sam u disku – kaže Roberto. Zak je s pozornice na kojoj je pjevao novu pjesmu “Ničija” potrčao prema Robertu koji ga je čekao u backstageu.

– Roberto i ja poznajemo se godinama. Bio je na nekoliko mojih koncerata i sigurno je jedan od mojih najvjernijih fanova. Ne srami se baciti mi kritiku oko pjesama, pa uvijek saslušam njegovo mišljenje – kaže Zak. Jaskanski kantautor i Roberto srdačno su se zagrlili, a dječak je Zaku povjerio kao nestrpljivo iščekuje njegov nastup u Slavonskom Brodu.

– Jako sam sretan što smo se sreli jer Ivana volim najviše – rekao je Roberto. Brođanin s majkom svakoga ljeta dolazi u Vodice kod kume kako bi na CMC festivalu slušao pjesme omiljenih mu glazbenika. Nakon toga idu u lječilište na rehabilitaciju. Roberto od rođenja boluje od cerebralne paralize. Završio je šesti razred osnovne škole, a svakoga dana vježba s liječnicima na fizikalnoj terapiji.

– Izuzetno je vedar i jako dobro funkcioniramo. On iskreno voli glazbu i raduje se pjevačima. Počeo je pjevati s četiri godine – priča majka Sanja. Pohvalila je Roberta jer se pridružio dječjem zboru i bavi se boćanjem.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Najmanje bodova: Znate li koja naša pjesma je ostvarila najgori plasman dosad na Eurosongu?
EVO KAKO SU OSTALI PROŠLI

Najmanje bodova: Znate li koja naša pjesma je ostvarila najgori plasman dosad na Eurosongu?

Hrvatski predstavnici na Eurosongu nisu postigli velike uspjehe u posljednjih nekoliko godina. Posljednji veliki uspjeh za Hrvatsku bio je 1999. godine. Velika su očekivanja od ovogodišnjeg predstavnika Baby Lasagne...

Severina o 'filmiću': Prvo sam pomislila 'O Bože, kako će moj razrednik iz srednje reagirati...'
OTVORENO I ISKRENO

Severina o 'filmiću': Prvo sam pomislila 'O Bože, kako će moj razrednik iz srednje reagirati...'

U opuštenom izdanju na krevetu s voditeljicom, Severina je odgovarala na mnoga pitanja, a između ostalog i na pitanje o filmu koji joj je obilježio početak tridesetih i kako joj je teško bilo
Budući punac Baby Lasagne za 24sata:  'Marko najviše voli kad Elizabeta kuha, ali ne lazanje...'
SNIMAO S NJIMA I SPOT

Budući punac Baby Lasagne za 24sata: 'Marko najviše voli kad Elizabeta kuha, ali ne lazanje...'

Njegov budući punac Josip Pino Ružić, koji u Istri već tridesetak godina ima tvrtku za montažu, snimanje i promotivne filmove, sa suprugom i kćerkom dat će podršku Baby Lasagni