Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Rodila Nataša Janjić, Nenad se pohvalio 'najslađom bebicom'

None Foto: Facebook 12

Glumica je rodila sina u zagrebačkoj privatnoj poliklinici u kojoj su rodile brojne poznate mame. Ponosni tata sretnu vijest o prinovi objavio je na društvenim mrežama...

Kazališna i filmska glumica Nataša Janjić (37) i njezin suprug, ortoped Nenad Medančić postali su roditelji. Naime, Nataša je rodila sina u zagrebačkoj privatnoj poliklinici u kojoj su rodile i mnoge druge poznate mame. Ponosni tata sretnu vijest o prinovi u obitelji objavio je na društvenim mrežama.

Kad te dočekaju ovakve čube sa balončićima...ja tata. Moje najslađe stvorenje. Sreća do neba - napisao je Nenad na svom Facebook profilu.

Sretne roditelje pratitelji i obožavatelji odmah su 'zasuli' čestitkama i lijepim željama. Glumica se već mjesecima pripremala za dolazak prve bebe, a početkom godine potvrdila je brak s ortopedom. 

- Znala sam da postojiš i da me tražiš. Ova najljepša 2018. neka nam se prelije na ostatak života i sve koje volimo - napisala je Nataša na društvenim mrežama. 

Foto: Privatni albumI

Nenada i Natašu upoznali su njihovi zajednički prijatelji, inače supružnici Marijana Batinić (38) i Matej Pašalić. 

- Nenad je Matejev dugogodišnji najbolji prijatelj, baš kao što sam i ja Marijanina. Nevjerojatno je što se nas dvoje nikad nismo sreli u istom društvu svih ovih godina. Kako smo im oboje doista bliski i kućni prijatelji i oboje nas jako dobro poznaju, željeli su nas spojiti jer su bili sigurni da smo stvoreni jedno za drugo - ispričala je Nataša nakon što se tek otkrilo da nosi Nenadovo dijete. 

POSVETILA MU DIRLJIVU PORUKU Drugo vjenčanje: Nataša Janjić se u tajnosti udala za ortopeda

- Prava je ljubav neobična pojava, teško ju je opisati riječima, ali svakako ne počiva na onom mitu o boli. Ljubav ne boli, a nas dvoje odmah smo to shvatili i odlučili da želimo zasnovati obitelj. Trudnoća nas nije iznenadila. A koliko god da sam o tome slušala od prijateljica i s njima sve proživljavala, nisam mogla zaista zamisliti taj osjećaj. Malo je reći da je to neopisiva sreća, ali istodobno i strah od neizvjesnosti i odgovornosti. Počelo je najljepše razdoblje u mom životu i silno se veselim roditeljstvu - otkrila je glumica u nedavnom intervjuu za Story.

Pratite nas na našem Instagram profilu!

SANJATE SEKS S NEKIME TKO NIJE VAŠ PARTNER? Ovo može biti uvrnutije nego što mislite

Komentari (26)
  • Sretno bebi ,ne trebaju zli komentari. Nek je dijete živo i zdravo.

    19. 2. 2019,   19:09
  • odvratna mi je ova potreba naslikavati i objavljivati dječurliju po instagramima

    19. 2. 2019,   17:28
  • Nikad mi nije djelovala previše pametno ali izjaviti "Trudnoća nas nije iznenadila" već je u rangu Ave K.

    19. 2. 2019,   16:03