Obavijesti

Show

Komentari 26

Rodila Nataša Janjić, Nenad se pohvalio 'najslađom bebicom'

Rodila Nataša Janjić, Nenad se pohvalio 'najslađom bebicom'
12

Glumica je rodila sina u zagrebačkoj privatnoj poliklinici u kojoj su rodile brojne poznate mame. Ponosni tata sretnu vijest o prinovi objavio je na društvenim mrežama...

VIDEO

Kazališna i filmska glumica Nataša Janjić (37) i njezin suprug, ortoped Nenad Medančić postali su roditelji. Naime, Nataša je rodila sina u zagrebačkoj privatnoj poliklinici u kojoj su rodile i mnoge druge poznate mame. Ponosni tata sretnu vijest o prinovi u obitelji objavio je na društvenim mrežama.

Kad te dočekaju ovakve čube sa balončićima...ja tata. Moje najslađe stvorenje. Sreća do neba - napisao je Nenad na svom Facebook profilu.

Sretne roditelje pratitelji i obožavatelji odmah su 'zasuli' čestitkama i lijepim željama. Glumica se već mjesecima pripremala za dolazak prve bebe, a početkom godine potvrdila je brak s ortopedom. 

- Znala sam da postojiš i da me tražiš. Ova najljepša 2018. neka nam se prelije na ostatak života i sve koje volimo - napisala je Nataša na društvenim mrežama. 

Nenada i Natašu upoznali su njihovi zajednički prijatelji, inače supružnici Marijana Batinić (38) i Matej Pašalić. 

- Nenad je Matejev dugogodišnji najbolji prijatelj, baš kao što sam i ja Marijanina. Nevjerojatno je što se nas dvoje nikad nismo sreli u istom društvu svih ovih godina. Kako smo im oboje doista bliski i kućni prijatelji i oboje nas jako dobro poznaju, željeli su nas spojiti jer su bili sigurni da smo stvoreni jedno za drugo - ispričala je Nataša nakon što se tek otkrilo da nosi Nenadovo dijete. 

Drugo vjenčanje: Nataša Janjić se u tajnosti udala za ortopeda
Drugo vjenčanje: Nataša Janjić se u tajnosti udala za ortopeda

- Prava je ljubav neobična pojava, teško ju je opisati riječima, ali svakako ne počiva na onom mitu o boli. Ljubav ne boli, a nas dvoje odmah smo to shvatili i odlučili da želimo zasnovati obitelj. Trudnoća nas nije iznenadila. A koliko god da sam o tome slušala od prijateljica i s njima sve proživljavala, nisam mogla zaista zamisliti taj osjećaj. Malo je reći da je to neopisiva sreća, ali istodobno i strah od neizvjesnosti i odgovornosti. Počelo je najljepše razdoblje u mom životu i silno se veselim roditeljstvu - otkrila je glumica u nedavnom intervjuu za Story.

Pratite nas na našem Instagram profilu!

SANJATE SEKS S NEKIME TKO NIJE VAŠ PARTNER? Ovo može biti uvrnutije nego što mislite

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 26
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...