Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Roditelji brinu za Brooke: Ako se ne ostavi droge umrijet će

None Foto: Pixsell

Brooke Mueller po peti put će pokušati prestati s drogiranjem. Ne želi ići u kliniku, laže da će joj nedostajati djeca, kažu njeni roditelji koji joj više ne žele pomagati

Nedavno su je u Aspenu uhitili jer je kod sebe imala veliku količinu kokaina pa su policajci zaključili da dila. Pustili su je iz zatvora nakon 48 sati. Brooke Mueller (33) nakon tog iskustva otišla je van i bančila do jutra, a zatim rekla da i sama shvaća da mora ići na odvikavanje. Ne želi ići u kliniku, već će se s droge 'skidati' sama i kod kuće. 

Obitelj bivše supruge Charlieja Sheena (46) ne želi je prisiljavati da ode na odvikavanje. Kažu da sama mora shvatiti da joj je zaista potrebna pomoć. 

- Njenim roditeljima je dosta brige o njoj. Ne žele joj više davati ni novac niti krov nad glavom, rekli su joj da se jednostavno mora početi odgovorno ponašati te da je prepuštena sama sebi - priča prijatelj Brooke Mueller. 

Roditelji problematične Brooke uvjereni su da će umrijeti ako se ne 'očisti', a sumnjaju da će sama uspjeti u tome. Ovo će joj biti peti pokušaj, a i taj će, vjeruju roditelji, biti bezuspješan. 

- Djecu koristi kao ispriku da ne ode u kliniku. Laže da ne može bez njih - priča prijatelj.


Komentari (5)
  • sama pala sama se ubila.

    12. 12. 2011,   23:29
  • Ako očeš prestat s nečim što ti drži ovisnost, sve ti je u glavi !

    13. 12. 2011,   07:29
  • tko je ona uopće,tko spominje naše jadne obitelji u kojima se djeca drogiraju,i jadni roditelji žive pakao s njima,tko je uopće ta brroooooke...

    13. 12. 2011,   10:13