Obavijesti

Show

Komentari 15

Rogoznica: 'Doris kaže kako će naša kćer ići njezinim stopama'

Rogoznica: 'Doris kaže kako će naša kćer ići njezinim stopama'
9

Donat je veliki emotivac i nekada se Doris i ja bojimo da ga ovaj ružni svijet ne slomi. Međutim, Gita je potpuna suprotnost, ispričao je muž Doris Pinčić o njihovoj djeci

VIDEO

Glazbenik Boris Rogoznica (32) godinama je na glazbenoj sceni, a sada je izdao svoj album prvijenac pod nazivom 'Izgubljeno/nađeno' te smatra da je to plod dugogodišnjeg rada i truda.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:12

- Uistinu sam zadovoljan i ponosan te me ovo zaista čini glazbenikom. Nije dovoljno samo izbaciti pjesmu ili snimiti spot. Sad mogu reći da sam u kategoriji svojih glazbenih uzora, rekao je Boris za RTL. Priznao je kako njegov glazbeni put nije bio nimalo lagan. Kako kaže, ništa nije došlo preko noći, već je tu mnogo rada i truda.

- U početku nisam imao nikoga tko će me gurati ili voditi. Ja sam sve 'pipao' sam, naslijepo - priznao je Rogoznica.

'Za glazbu nemam talenta ni znanja pa proizvodim vino...'
'Za glazbu nemam talenta ni znanja pa proizvodim vino...'

Međutim, kaže kako nema taj kapacitet, talent, znanje i vještine kako bi mogao konkurirati mnogima koji su puno više od njega dobili rođenjem, a potom i naobrazbom od malih nogu. Tako se bacio i u novi biznis - proizvodit će vino. 

- Vino je zaista lijep poklon koji možeš pokloniti svakome. Naručio sam butelje bez etikete koje smo onda mi dizajnirali. Kupili smo oko 150 boca za godišnje nastupe koje ću podijeliti klijentima i suradnicima. Važno mi je da se ljudi u mom okruženju osjećaju dobro, a ovo je zaista malo znak pažnje koji se pamti - ispričao je.

Glazbenikova supruga, Doris Pinčić Rogoznica (31) prošlog je tjedna dala otkaz na Narodnom radiju i rekla kako ide u nove projekte. U studio su pozvali članove klape Iskon koji su ponijeli gitaru i zapjevali njenu najdražu pjesmu 'Svirajte, svirajte' te se tako oprostili od nje. U ovih se nekoliko godina njihova zajednica povećala za dva člana, sina Donata (5) i kćer Gitu (1). 

- Donat je veliki emotivac i nekada se Doris i ja bojimo da ga ovaj ružni svijet ne slomi. Međutim, Gita je potpuna suprotnost. Za nju često Doris kaže kako će joj pripremiti teren da može krenuti njezinim stopama - otkrio je Boris.

Pjevač je nedavno na društvenim mrežama otkrio kako je par uspio izaći na kraj s financijama i kupiti kuću. 

- Uspjeli smo kupiti kuću bez kredita u ovih zajedničkih sedam, osam godina intenzivnog rada. Jako smo sretni i ponosni zbog toga, jer je to nekako životna misija većini parova. Oboje smo odrasli u kućama u Dalmaciji i takva se sloboda ne može mjeriti sa stanom, koliko god on bio velik - objasnio je Boris. U novom domu obitelj će imati više prostora, planiraju napraviti kućni studio, a zahvaljujući velikoj kuhinji Doris će moći snimati svoje kulinarske emisije.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Pokretanje videa...

09:31

SLOMIO SE PRED KAMERAMA: Princ Harry plakao zbog Meghan, nije mogao izdržati

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!
U MAKARSKOJ

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!

Vlatka se za ovu prigodu odlučila za bijelo odijelo, a ispod je nosila zelenu košulju. Većeslav je nosio sako, plavu košulju i traperice

Tužne sudbine reality lica: Vice umro nakon 'Večere',  Saša iz 'Farme' nije dočekao sina...
MILJENICI PUBLIKE

Tužne sudbine reality lica: Vice umro nakon 'Večere', Saša iz 'Farme' nije dočekao sina...

Nakon snimanja 'Večere za 5' ribar Vice je preminuo, a njegova obitelj je htjela da se epizode ipak emitiraju. Tužna sudbina zatekla je i neke druge kandidate domaćih realityja
Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda
POTPUNO LEŽERNO

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda

Inače, i nedavno su ju fotografi uhvatili na ulicama grada, gdje je otkrila da ne izgleda savršeno kako često prikazuje na društvenim mrežama