Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Roko nije tužan: 'Zaplesao sam s Azerbajdžanom i Srbijom...'

None Foto: Instagram 5

Sinoć je održana druga polufinalna večer Eurosonga. Naš predstavnik Roko Blažević nije se plasirao dalje. Reakcije oko njegovog nastupa su podijeljene, a o ishodu polufinala oglasio se i sam Roko...

I dalje se ne stišavaju reakcije oko nastupa Hrvatske na Eurosongu. Nekima su se pjesma i izvođenje svidjeli, dok su drugi 'popljuvali' nastup. U svakom slučaju, naš predstavnik Roko Blažević (19) sinoć nije prošao dalje pa neće zapjevati u finalu. 

Foto: Instagram

Ubrzo nakon završetka večeri, Roko se oglasio putem službenog profila hrvatske delegacije na Eurosongu i podijelio kako se osjeća. Splićanin tvrdi kako nije tužan.

DRUGA POLUFINALNA VEČER Roko odletio s natjecanja: Nije se plasirao u finale Eurosonga

- Usudite se sanjati i kada nije finale. Ljudi hvala svima. Nismo tužni, samo razočarani. Plešemo s Azerbajdžanom i Srbijom - poručio je. 

Na snimkama koje je objavio može se vidjeti kako je proveo večer u Tel Avivu nakon što mu je finale izmaknulo iz ruku. Na društvenim mrežama oglasio se i njegov mentor Jacques Houdek (38), jedan od autora pjesme 'The Dream'.

- Dragi ljudi, hvala vam svima na podršci i vjeri. Mi smo svi dobro. Naravno, razočarani smo i tužni baš kao i vi, ali smo zajedno, složni kao i do sada. I u pobjedi i u 'porazu' - ne damo se!!!' Ponosan sam. Na ovaj nastup večeras, na naš mali 'the dream team', na hrvatsku delegaciju koja se lavovski borila, na izvođačku i autorsku ekipu pjesme 'The dream', na sve naše anđele kreativce koji su nam pomogli da ovaj koncept ostvarimo i da realiziramo ESC nastup na najvišem produkcijskom nivou. Najviše ipak, ponosan sam na našeg malog - velikog Roka, koji je cijelo ovo vrijeme boje naše Hrvatske branio iskonskim talentom, umjetnički zaneseno te iznad svega predano, profesionalno i iskreno - napisao je Houdek. 

POGLEDAJTE VIDEO:


ROĐENJE SINA GA JE DOKRAJČILO? Meghan sad mora biti jaka, Harry se slomio

Tema: Muzika

Komentari (65)
  • Toliko mi je pun k ovog eurosonga i slavljena razčitosti, lgtb-a, trans rodova itd da se mislim oce li za koju godinu bit u k rec da si normalan i da noisi razlicit...

    17. 5. 2019,   21:54
  • Bravo za komentatore. Bar sam se nasmija

    17. 5. 2019,   21:57
  • Pa šta je ovima na 24 sata.... pa već dva dana plaču kako je ovaj klinac ispao ...belosvetska urota... svi su krivi.... svi se urotili protiv nas a mi najbolji i najljepši u galaksiji... pa šta vam je više? daj se uozbiljite i pogledajte se u ogledalo....Klinac je bio ispodprosječan, sa neartikuliranom dernjavom koja je bila potpuno nerazumljiva i na engleskom i na hrvatskom jeziku.... loš ritam - tekst nikakav ..... a sa onim kič krilima bi mu zabranio nastup... bilo mi enugodno što sam hrvat kad sam vidio taj kič koji je prevaziđen prije 50 godina... prestanite plakati i optuživati cijeli svijet da je kriv .... ali, bitno da on pleše sa srbima.... ništa novo za splićane

    17. 5. 2019,   22:02