Obavijesti

Show

Komentari 56

Romantična večera: Danijela i Grašo uživali su u Dubrovniku

Romantična večera: Danijela i Grašo uživali su u Dubrovniku
11

Danijela i Petar sinoć su bili i tužni zbog odlaska njihovog kolege Olivera Dragojevića, a oboje su mu posvetili poruke na društvenoj mreži. Grašo je rekao kako je otišao čovjek koji je obilježio njegov život na svim nivoima

VIDEO

Nakon koncerta s klapama na Stradunu, pjevač Petar Grašo (42) pridružio se sinoć svojoj partnerici Danijeli Martinović (47) u dubrovačkom restoranu. Splićanka ga je čekala s društvom, a svojim 'zaljubljenim pogledima' opovrgnuli su šuškanja o navodnim ljubavnim problemima. 

Par koji je, kako kaže, dugo godina u sretnoj vezi, nazdravio je s prijateljima te uživao u hrani i ugodnom druženju. 

Grašu su zaustavljale obožavateljice s kojima je on spremno i strpljivo pozirao za 'selfie'. Danijeli to nije smetalo, već se nasmijala.

- Što se tiče srca, ono je uvijek na mjestu - rekla je nedavno o svojoj vezi s Petrom. 

Danijela i Petar sinoć su bili i tužni zbog odlaska njihovog kolege Olivera Dragojevića, a oboje su mu posvetili poruke na društvenoj mreži. 

- Koliko god učila i pripremala se, čini mi se da na neke životne epizode nikada neću biti spremna. Sve u meni se opire. Još učim da 'taj' trenutak jednostavno dođe, ali ne za zbogom, zato izgovaram: Hvala za sve i doviđenja, 'Stari', do novog susreta, do neke nove prilike - rekla je Martinović. 

Grašo je dodao kako je otišao čovjek koji je obilježio njegov život na gotovo svim nivoima. 

- Prvi je prepoznao talenat u meni, prvi uzeo moju pjesmu kao šesnaestogodišnjaku i pokazao mi put put kojim idem i danas.O našim druženjima i druženjima s njegovim sinovima dok smo bili djeca mogao bih pričati dugo ali neka to ostane zatvoreno u mojoj riznici dragocjenih sjećanja. Bez Olivera ja ne bih bio isti. Bez Olivera nitko ne bi bio isti - rekao je glazbenik.

Dodao je kako se jučer 'odlomio onaj zadnji most koji je spajao Dalmaciju s nekim drugim vremenom'.

- Od danas Dalmacija više nije ista. Nakon Runjića, Arsena i Borisa na neku drugu binu preselio se i posljednji kralj. Zbogom Oliver i hvala ti i budi miran. Ostavio si nam neprocjenjivo blago, a mi ćemo ga čuvati i dalje se hvaliti svima da smo te imali i da te imamo - zaključio je Grašo. 

VIDI OVO: Koliko znate o Oliveru?

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 56
VIDEO

Lasagnu je na Doru nagovorio prijatelj, a njegov najmlađi član benda vratio se u školske klupe
JEDINSTVENI I SLOŽNI

Lasagnu je na Doru nagovorio prijatelj, a njegov najmlađi član benda vratio se u školske klupe

Marko Purišić, poznatiji kao Baby Lasagna, vrijedno radi na novom albumu, koji stiže na jesen. Za njegov uspjeh zaslužan je cijeli tim

Sitno odbrojava do useljenja! Evo kako izgleda kupaonica u luksuznoj vili Nikoline Pišek
NESVAKIDAŠNJI INTERIJER

Sitno odbrojava do useljenja! Evo kako izgleda kupaonica u luksuznoj vili Nikoline Pišek

Luksuznu vilu je Nikolina Pišek kupila s pokojnim suprugom Vidojem Ristovićem. Vrijedna je 1.7 milijuna eura, ima 420 kvadrata i okućnicu od 1460 kvadrata.
Družba Baby Lasagne: 'Samo sam jedan dan imao da smislim Markov nastup na Eurosongu...'
PRIMILI SVEČANA PRIZNANJA

Družba Baby Lasagne: 'Samo sam jedan dan imao da smislim Markov nastup na Eurosongu...'

Na svečanoj promociji sveučilišta VERN', koje pohađa i Marko Purišić, nagrade su dobili Markovi prijatelji i suradnici Krešimir Šustić, Tonka Donjerković, Luka Grgić i Tomislav Krajcer koji su mu pomogli u kreiranju savršenog nastupa