Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Ronaldo ima više cura dok se ne odluči koja mu je najbolja

None Foto: Stefan Wermuth/Reuters/PIXSELL 3

Neke od djevojaka s kojima nogometaš izlazi znaju da se natječu za njegovu naklonost, dok druge nemaju pojma da mu nisu prve na Cristianovoj listi cura

Cristiano Ronaldo (30) ima zanimljiv pristup ljubavi. On ne gubi vrijeme tražeći 'onu pravu' s jednom po jednom djevojkom već se druži s više njih u isto vrijeme dok mu se jedna ne dokaže kao najbolja. 

Nogometaš od djevojaka očekuje da se bore za njegovu naklonost. U showu Jonathana Rossa rekao je kako u njegovom životu postoji nekoliko posebnih žena. Voditelj ga je pitao znaju li one da se natječu, a Ronaldo mu je odgovorio da neke znaju. 

- Moram odlučiti koja je bolja - zaključio je. 

Komentari (32)
  • fučkaš takvog muškarca za kojeg se treba "natjecati" dok on "bira"

    14. 11. 2015,   20:39
  • To ti je isto kao da dodjes u ducan i onda pokusas naci najbolje jabuke od deset vrsti, malo stisnes, pomirisis itd. Sto se mene tice, nece on naci dobru zenu na ovaj nacin. Malko nos dolje, ponos isto. Nemoras ih imati deset i onda odlucivati. Sigurna sam da kada je trazio perfektnu ruzu nije vidio orhideju ispred svojeg nosa. Sada mi lupajte minuse na tovar ali istina je istina. Odlican nogometas ali da ovako tretira zene, ne svidja mi se.

    14. 11. 2015,   20:12
  • Baš se vidi da je umišljen, sretno bilo toj nesretnici kad ju odabere....

    14. 11. 2015,   21:07