Obavijesti

Show

Komentari 26

Ronaldova zaručnica: 'Donje rublje usrećuje mog muškarca'

Ronaldova zaručnica: 'Donje rublje usrećuje mog muškarca'
3

Ronaldova zaručnica progovorila je i o fatalnom susretnu. Naime, par se upoznao prije tri godine dok je Georgina radila kao asistentica u jednoj trgovini

VIDEO

Djevojka Cristiana Ronalda (34), Georgina Rodriguez (25) u intervjuu za The Sun progovorila je o prednostima i nedostacima veze sa slavnim nogometašem. 

Portugal

S poznatom osobom, kako kaže, nije jednostavno biti, no ne bih to mijenjala za ništa na svijetu. Zbog ljubavi je spremna na sve i ništa joj ne predstavlja problem kada je Cristiano u pitanju. 

- Ono što osjećam prema Cristianu jače je od bilo čega i bilo kakvog pritiska. Zajedno smo jači i u našoj vezi postoji obostrano divljenje, a zavođenje mi je jako bitno. Uvijek spavam u seksi donjem rublju. Ono je udobno i romantično te će usrećiti svakog muškarca - otkrila je Georgina. 

Ronaldova zaručnica progovorila je i o fatalnom susretnu. Naime, par se upoznao prije tri godine dok je Georgina radila kao asistentica u jednoj trgovini. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

 

Pokretanje videa...

00:23

- Nekoliko dana kasnije vidjeli smo se na eventu drugog brenda i tad smo mogli razgovarati u opuštenijoj atmosferi, izvan mog radnog okruženja. Bila je to ljubav na prvi pogled za oboje - zaključila je. 


ŠOKANTAN RAZLOG: Evo zašto Meghan Markle uvijek ima istu pozu u javnosti

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 26
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin