Obavijesti

Show

Komentari 14

Rozga i Bajaga idu na turneju, 27. studenog pjevat će u Splitu

Rozga i Bajaga idu na turneju, 27. studenog pjevat će u Splitu
3

SVIRAT ĆE U DEVET GRADOVA Jelena se veseli nastupu jer je Bajaga, kaže, normalan i pristupačan. Kao klinka voljela je samo balet, ali slušala je i Bajagu

VIDEO

Vjerujem da će to biti koncerti koje ću pamtiti cijeli život. Dat ću sve od sebe, kao i uvijek, i nadam se da će se tražiti karta više, kazala je Jelena Rozga predstavljajući devetu Karlovačko live turneju na kojoj će nastupati s Momčilom Bajagićem Bajagom. 

Svirat će u devet gradova, a prvi će koncert biti 27. studenog u Splitu. Kao najavu turneje Jelena je na presici pjevala svoj novi hit 'Razmažena', a Bajaga je podsjetio okupljene zašto ga nazivaju jednom od najvećih zvijezda bivše Jugoslavije kad je otpjevao svoj besmrtni hit iz 1985. 'Ti se ljubiš (na tako dobar način)'.

Ne pije pivo

Pjevačica mnogo nastupa, no otkriva da joj nije teško držati taj tempo.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Puno spavam i odmaram se. Ne izlazim često, a kad se to dogodi, zabavim se samo uz čašu soka jer ne volim alkohol. Ne pijem čak ni pivo. Očekujem da će dvorane na ovoj turneji biti pune i mislim da je kombinacija Bajage i mene pun pogodak za publiku - rekla je Rozga.

Glazbenica se osvrnula i na opsjednutog obožavatelja koji ju je mjesecima uhodio. Naime, pomahnitali poštar nedavno je prijavio policiji Jelenina navodnog dečka Marka Budanovića i njezinu prijateljicu jer su mu rekli da je ostavi na miru. Tvrdi da su mu prijetili, a zbog toga je Jelenine prijatelje policija satima ispitivala.

- Sad sam čula da je on prijavio moje prijatelje policiji i ne mogu vjerovati. Stvarno to ne razumijem. Na kraju ću ja biti kriva što je on dolazio k meni. Mislim to je stvarno smiješno - ogorčeno je rekla Jelena.

Pjevačicu, koja polako stječe status regionalne zvijezde, ne zabrinjava što će si, kako se povećava broj njenih obožavatelja, možda natovariti na vrat još jednog zaludjelog fana.

Uvijek pozitivna

- Kad bih u životu razmišljala o tako ludim stvarima, onda bih već izgubila razum. Trudim se razmišljati o svemu pozitivno i nadam se da će ova priča s gospodinom završiti. Da on više neće dolaziti u blizinu moje kuće i da me neće maltretirati. No s obzirom na to kako je krenulo, nadam se da neće i mene prijaviti da ga maltretiram. A valjda zato što sam pjevačica - sarkastično je zaključila pjevačica.

Kao klinka Jelena je voljela samo balet, ali slušala je i Bajagu

- Što reći za Bajagu?! Ja sam kao klinka bila zaljubljena u balet i ništa me drugo nije interesiralo, no slušala sam Bajagu. Upoznala sam ga prije presice u garderobi i moram priznati da mi se jako svidio. Normalan je i pristupačan čovjek - kazala je Jelena i dodala da su sve velike zvijezde normalni, a ne umišljeni ljudi. 

Najdraža joj je Bajagina pjesma 'Plavi safir' jer su njezine oči plave kao i u djevojke koja je pjevača opčinila.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'
'ONA JE CENTRALNA FIGURA'

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'

U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje, rekla nam je pjevačica i voditeljica