Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Rozga otvara novi zagrebački klub: 'Ovo je nešto drugačije...'

None Foto: Borna Filic/PIXSELL 4

Na adresi Florijana Andrašeca 14 smjestio se novi zagrebački klub, a na velikom otvorenju 6. prosinca nastupit će splitska pjevačica Jelena Rozga

Ovaj prostor je predivan i drago mi je što ću večeras zabavljati publiku ovdje. Vjerujem da će to biti prava zabava, izjavila je pjevačica Jelena Rozga (40) povodom otvaranja novog kluba 'Mint'. Na više od 700 kvadratnih metara, dvije etaže i kapaciteta od tisuću ljudi, na adresi Florijana Andrašeca 14 otvorio se novi zagrebački klub 'Mint'. 

Zagreb: Druženje s Jelenom Rozgom u novom klubu Mint | Autor: Borna Filic/PIXSELL Foto: Borna Filic/PIXSELL

Osim nastupa domaćih izvođača poput Jelene Rozge, Mint će ugostiti i nastupe nekih od najpopularnijih bendova u regiji kao što su 'Inspiracija Bend' koji će nastupati 7. prosinca. 

Osim žive zabave, Mint ima i restoran koji je specijaliziran za talijansku kuhinju (napuljski sendviči, calzone, focaccia, plate i slično), a u menu će biti ukomponirana i druge vrste kuhinja. 

Zagreb: Druženje s Jelenom Rozgom u novom klubu Mint | Autor: Borna Filic/PIXSELL Foto: Borna Filic/PIXSELL

- Na klubu smo radili pet mjeseci. Drago nam je što je Zagreb dobio mjesto za izlazak koji se razlikuje od svih do sad - rekli su nam vlasnici kluba. 

 

Komentari (6)
  • I ona premrsava

    6. 12. 2019,   10:56
  • ***Admin*** Postovani, molimo vas iskljucite CAPS LOCK kao ostali korisnici na portalu. Lp  

    7. 12. 2019,   18:52
  • I jos jedan cajka klub, strasno. Pa dajte vise otvorite barem jedan urbani klub sa stranom muzikom u Zagrebu. Sramota smo

    6. 12. 2019,   09:27