Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Rozga otvoreno: U posljednje vrijeme više razmišljam o djeci

None Foto: Borna Filic/PIXSELL 7

Prestali su me ispitivati kad ću se udati jer sam već davnih dana izjavila da meni komad papira ništa ne znači, rekla nam je Rozga

Advent je krenuo, cijeli grad je okićen, a božićno veselje zahvatilo je i hrvatsku pjevačicu Jelenu Rozgu (40) koja ni ove blagdane neće moći odmoriti. Unatoč brojnim gažama i nastupima, splitska pjevačica Božić i Novu godinu će provesti u svojem rodnom gradu s obitelji što ju jako veseli. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

- S nećakinjom ću okititi stan, a na Badnjak se nalazim s prijateljima u jednom kafiću na rivi. Rekla sam mami nemojte me čekati za ručak. Kad dođem, dođem - našalila se Rozga te nam priznala kako je posebno uzbuđena što će za doček pjevati na splitskoj rivi nakon 19 godina. 

- Obožavam prosinac, ali nemam vremena. Obukla bi najtopliju odjeću i bila bi po cijele dane po kućicama i jela kobasice, ali posao mi ne dozvoljava, a i nemam vremena biti bolesna. Kada ne radim većinu vremena provodim doma sa svojim psom Ringom i čuvam glasnice jer nemam srca otkazati koncert - priča nam splitska pjevačica koja za 2020. godinu ima brojne planove. 

Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

- Radim na novom akustičnom albumu, zadala sam sebi nekakav datum da to bude kraljem veljače, početkom ožujka, ali ništa ne obećajem. Siječanj ću provesti radno, za razliku od prijašnjih godina. Morat ću zavrnuti rukave, a kad izađe album onda ću otići na neki dobar odmor - govori Rozga. I dok će njezini kolege baterije puniti na skijalištima, domaća glazbenica izbjegava skijanje u širokom luku. 

- Ne znam hodati po snijegu, a kamo li skijati. Ja sam tipična Dalmatinka. Padam i po ravnom, tako da odbijam naučiti skijati - našalila se pjevačica koja nema problema s obiljem hrane za blagdane jer se ne može udebljati. Dobru liniju duguje zdravom načinu života te izbjegavanju alkohola. 

'VOLJELA BIH GA UPOZNATI' Rozga odgovorila na tračeve o dečku: Kažu da je mlad, zgodan

- Voljela bih se udebljati, ali ne ide zbog genetike. Jako puno spavam i ne pijem alkohol. Nikad ga nisam ni pila - priča Rozga koju su mediji nedavno povezivali s misterioznim Beograđaninom. Splitska pjevačica ljubavni život voli držati podalje od javnosti, a o bivšem dečku i violončelistu Stjepanu Hauseru (33) ne želi pričati. 

Foto: Goran Jakus/PIXSELL

- Prošlost treba ostati prošlost. Kada završim neko poglavlje u životu, ne vraćam se više na to  - kratko je odgovorila Rozga te dodala kako ju u posljednje vrijeme mediji ne 'gnjave' s pitanjima kad će stati pred oltar. 

- Prestali su me ispitivati kad ću se udati jer sam već davnih dana izjavila da meni komad papira ništa ne znači. Vjerujem u ljubav, a ne u papir. Što se tiče djeteta, više ja razmišljam o tome nego što me drugi pitaju - zaključuje Rozga. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Komentari (75)
  • Ma neka još 10 godina ,tek ti je 40 ,čemu žurba mame ti

    7. 12. 2019,   13:04
  • O takvim stvarno intimnim stvarima se ne priča javno, to se napravi ili ne napravi.

    7. 12. 2019,   13:51
  • Eeee, al za napravit dijete treba muškarac, a ne žena!

    7. 12. 2019,   12:58