Obavijesti

Show

Komentari 5

Rujan na malim ekranima: Ove jeseni čeka nas 10 novih serija

Rujan na malim ekranima: Ove jeseni čeka nas 10 novih serija
8

Nastavak ‘Krune’ i ‘Živih mrtvaca’ zajedno s osam potpuno novih serija zabavit će nas ove jeseni

VIDEO

U rujnu nas očekuje plejada zabavnih, misterioznih i kriminalističkih serija koje će razbiti monotoniju jeseni i hladnih dana.   
Od dramskih serija na malim ekranima stiže 'The Morning Show' u kojoj glavne uloge imaju Jennifer Aniston, Steve Carell i Reese Witherspoon. Serija daje izmišljenu verziju onog što se događa iza kamera prije snimanja ranojutarnjih TV emisija, a seriju je osmislio Michael Ellenberg prema idejama iz knjige CNN-ovog starijeg dopisnika Briana Steltera 'Top of the Morning' koju je izdao 2013. godine.

Tu je i odvjetnička drama 'Bluff City Law' s Jimmyjem Smitsom i Caitlin McGee, koja prati život poznatog odvjetnika Elijah Straita nakon smrti supruge.

POGLEDAJTE VIDEO:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Pokretanje videa...

01:36

Iz Netflixove radionice dolaze serije ‘The Politician’, ‘The Witcher’ i ‘The Crown’ koje su najavili još početkom 2019. godine. Serija ‘The Politician’ prati političke borbe u srednjoj školi i Paytona Hobarta, ambicioznog srednjoškolca koji ima sve, a nedostaje mu samo jedna sitnica: želi predvoditi učeničko vijeće samo kako bi jednog dana predvodio zemlju. 

Treća sezona serije ‘The Crown’ također donosi brojne promjene. Ulogu kraljice Elizabete II. preuzela je Olivia Colman koja je osvojila Oscara za najbolju glavnu glumicu u filmu “Miljenica”. Također, zanimljivo je kako je cijela glumačka postava treće sezone potpuno nova. 

Junakinja iz stripa 'Detective Comicsa' u kojem se prvi put pojavila u srpnju 1956. kao Katherine Webb-Kane također je dobila svoju seriju. Australska glumica Ruby Rose, poznata po ulogama u seriji 'Orange is the New Black' glumit će Batwomen, a i sama je rekla da joj je ta uloga ispunjenje životnog sna.

- Batwoman i ja smo po osobnosti veoma slične i jako se veselim da počnemo sa snimanjem - rekla je Ruby još prošle godine. 

Osim drame o kraljici Elizabeti, u središtu pozornosti su i dvije serije fantazije ‘His Dark Materials’ te treća serija ‘Walking Deada’. 
Po knjizi istog imena od Philipa Pullmana dolazi britanska serija 'His Dark Materials' koja prati dvoje djece, Lyra Belacqua i  Will Parry koji kreću u u čarobnu avanturu kroz paralelne svjetove.

Novi spin off ‘Walking Deada’ ko-kreacija je Scotta M. Gimplea i pisca Matthewa Negretea, a usredotočit će se na prvu generaciju koja će postati punoljetna u apokalipsi kakvu poznajemo. Neki likovi će postati heroji, drugi zlikovci, a postava likova kakvu znamo do sada zauvijek će se promijeniti. 

POPIS EMITIRANJA SERIJA: 

- 23. 9., NBC, Bluff City Law, premijera

- 27. 9., Netflix, 2. The Politician, premijera

- 29. 9., Epix, Gofather of Harlem, premijera

- 2. 10., Fox, Almost Family, premijera

- 6. 10., CW, Batwoman

- 10. 10., AMC, Walking Dead, jubilarna deseta sezona

- 17. 11., Netflix, Kruna, treća sezona s novom glumačkom postavom

- His Dark Materials, HBO, datum nepoznat

- The Witcher, Netflix, datum nepoznat

- The Gilded Age, HBO, datum nepoznat, radi Julian Fellowes koji je radio seriju Downtown Abbey

- The Morning Show, datum nepoznat

- Watchmen, HBO, datum nepoznat

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:31
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Antonia Dora Pleško pokazala svoje roditelje: Njezinu majku usporedili sa slavnom glumicom
EMOTIVNA OBJAVA

Antonia Dora Pleško pokazala svoje roditelje: Njezinu majku usporedili sa slavnom glumicom

Mlada pjevačica pokazala je fotku svojih roditelja s njihova vjenčanja, a onda i svoju. Brojne obožavatelje je raznježila objavom

Svi su ludi za Renatom! Sada je i Alan želi: 'Mijenjao bih Danijelu za nju. S Filipom me provocira'
'BRAK NA PRVU'

Svi su ludi za Renatom! Sada je i Alan želi: 'Mijenjao bih Danijelu za nju. S Filipom me provocira'

Novi je tjedan i novi zanimljivi zadaci u showu 'Brak na prvu' su pred parovima, a neke od njih posjetila je i stručnjakinja Iva…
Mama Aleksandre Prijović je na njen koncert povela svog dečka
NISU KRILI SREĆU

Mama Aleksandre Prijović je na njen koncert povela svog dečka

Aleksandra Prijović sinoć je uživala s nekoliko tisuća fanova u Rijeci, a tik do bine bili su njezini baka i djed te mama Borka koja je došla s dečkom