Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Rukometaš Mandalinić postao otac: Sin je stigao za rođendan

None Foto: Instagram 8

Par je dugo skrivao kako očekuju prinovu u obitelji, a rukometaš Stipe je tek u osmom mjesecu ove godine objavio prvu fotografiju s trudnom suprugom Mateom...

Hrvatski rukometni reprezentativac Stipe Mandalinić (26) imao je dvostruki razlog za slavlje. Njegova supruga Matea, s kojom je u braku od svibnja ove godine, rodila je njihovo prvo dijete. Tako je Stipe za svoj rođendan dobio najljepši dar, sina kojemu su dali ime Lovre.

Foto: Instagram/orijent

- Hvala ti na ovom predivnom poklonu za rođendan Matea - napisao je uz fotografiju na kojoj stoji pokraj sina u kolijevci. Matea je specijalistica međunarodnih odnosa i diplomacije rodom iz Ljubuškog, a za Splićanina se udala nakon dugogodišnje veze. Nakon svadbe medeni mjesec proveli su u Grčkoj.

 

Brojimo sitno 👶🌍❤️#nedjelja⛪ #coffeetime☕ #falinammore

Objavu dijeli Stipe Mandalinic (@mandalinic_9)

Par je dugo skrivao kako očekuju prinovu u obitelji, a Stipe je tek u osmom mjesecu ove godine objavio prvu fotografiju s trudnom suprugom. Iznenadio je mnoge obožavatelje koji su mu čestitali na sretnoj vijesti.

 

Kako li je samo brzo prošla ❤️🌍

Objavu dijeli Stipe Mandalinic (@mandalinic_9)

- Jedva čekam da nam dođe sin, samo neka bude zdravo dijete - rekao je prije par mjeseci rukometaš za Berlinski časopis. Mandalinić inače igra za njemački rukometni klub 'Füchse Berlin'. 

ZABAVA! KVIZ: U kojem klubu Lige Prvaka trebate igrati?

 

#kamari #sun #beach #myworld #vacation #santorini 🍹🍦

Objavu dijeli Stipe Mandalinic (@mandalinic_9)

Komentari (13)
  • Cestitke. 🎉

    10. 9. 2018,   11:47
  • Demografska slika nam se svakim danom popravlja..čestitke

    10. 9. 2018,   11:41
  • Cestitke

    10. 9. 2018,   12:26