Obavijesti

Show

Komentari 112

Rupčića je 'koštala' braka, a tajno se viđala i s Hercegom...

Rupčića je 'koštala' braka, a tajno se viđala i s Hercegom...
40

Na Korčuli se 2006. zaljubila u producenta Michaela Younga s kojim je bila u vezi dvije godine. Šuškalo se kako je u međuvremenu ljubila i Ivana Hercega. Ludo je voljela i Hrvoja Rupčića, ali sad gleda samo Kranjčara

VIDEO

Glumica Zrinka Cvitešić napunila je danas 40 godina, a prije nekoliko je tjedana objavila sretnu vijest - vraća se u London. Razlog tome je novi projekt 'Two ladies' u kojem s glumicom Zoë Wanamaker (70) ima glavnu ulogu. 

- Ako slijediš srce, svojim radom uvijek ćeš ostati na dobrom putu. Ili barem ja u to vjerujem. I ako naporno radiš na tom putu i ostaneš skroman i iskren prema sebi i drugima, doći ćeš do vrha. Baš sam ponosna i sretna što mogu najaviti odličan projekt kojeg sam dio. A presretna sam i što se vraćam u svoj drugi dom, a to je London - napisala je Cvitešić na društvenim mrežama. 

U listopadu prošle godine na premijeri predstave 'Mačka na vrućem limenom krovu' došao ju je podržati i partner, umirovljeni nogometaš Niko Kranjčar (34) kojem se 'bacila' u zagrljaj odmah nakon izvedbe. Niko i Zrinka u vezi su već četiri godine, ali se rijetko zajedno pojavljuju na eventima. 

Par je vezu započeo u Londonu, gdje je on igrao nogomet, a ona glumila u kazalištu. Kranjčar je dolazio gledati njezine predstave pa se u druženjima poslije kazališta 'rodila' ljubav. Kako je Zrinka dosad živjela i radila na dvije adrese, u Londonu i u Zagrebu, a Niko igrao za škotski Glasgow Rangers, glumica je stalno putovala. 

Željko Lukunić/Pixsell

- Praktički živim u avionu - ispričala je Zrinka koja privatni život voli držati za sebe. 

Razloga za slavlje imala je i s predstavom 'Tko pjeva zlo ne misli' u kojoj glumi Anu Šafranek. U godinu i pol izveli su je 50. puta, a to su u travnju proslavili i tortom koju su rezali na pozornici nakon izvedbe. Bojali su se hoće li gledatelji prihvatiti radnju predstave na kazališnim daskama s obzirom na kultni status koji ima film. Međutim, svidjelo im se i svaka je predstava rasprodana.

- Zapravo sam jako zahvalna, iz dva razloga. Zato što situacija u zemlji nije laka i izdvojiti za predstavu nije baš nešto što se mora, a mi smo puni i svaki put se traži karta više. Drugi razlog je jer je ova predstava kao vino. Treba joj vremena da zori - rekla je Zrinka. 

Prije Kranjčara, Zrinka je ljubila više puta, ali veze su uvijek imale tužan rasplet. Na Korčuli se 2006. zaljubila u producenta Michaela Younga (55) i vezu na daljinu uspjeli su održati dvije godine.

Često mu je dolazila u New York, a on je bio na gotovo svim njenim kazališnim i filmskim premijerama. Došao ju je podržati i u finalu showa 'Ples sa zvijezdama', u kojem joj je partner bio Nicolas Quesnoit. To je bila prva sezona showa i par je pobijedio. 

Kada je Zrinka Michaelu odlazila u posjet, usavršavala je engleski jezik, pohađala satove plesa i pjevanja, a čak joj je agent pronašao i nekoliko uloga. Ona je tamo imala puno slobodnog vremena jer je Michael bio zauzet poslom pa je na jedno od tih putovanja čak povela i najboljeg prijatelja da joj pravi društvo.

Jača od zime: Zrinka Cvitešić došla bez Nike i pokazala trbuh
Jača od zime: Zrinka Cvitešić došla bez Nike i pokazala trbuh

Ljeta su provodili u južnoj Francuskoj, Karibima, Tajlandu i Butanu. Kako su oboje shvatili da je među njima prevelika udaljenost, Michael je Zrinki predložio da se vjenčaju i nastave živjeti u Americi. Budući da on ondje ima uspješnu tvrtku za oglašavanje na jumbo plakatima, koju je osnovala njegova majka Neda Young, poduzetnica koja je podrijetlom s Korčule, živjeli bi lagodnim životom. Ipak, glumica ga je odbila, što joj je navodno bila jedna od najtežih odluka u životu.

- Bez obzira što ga je voljela, nije mogla napustiti Hrvatsku. Odlučili su ostati prijatelji - rekao je svojedobno izvor blizak paru. 

Dok je još bila u vezi s producentom, navodno je 'pala' na kolegu Ivana Hercega (37). Iako su demantirali vezu i tvrdili kako su samo prijatelji, u više navrata su viđeni kako skupa šetaju, druže se i pritom su u prisnom odnosu. 

 - Što mogu učiniti da se te snimke ne objave - bila je tadašnja reakcija glumca. Objasnio je kako mu je Zrinka najbolja prijateljica s kojom se poljubi i izađe kao i sa svakim drugim i da, kada je Zrinkin dečko u Hrvatskoj, svi se zajedno druže i odu na ručak.

A. Kreutz

Fatalna Zrinka 'koštala' je i frontmena Cubisma Hrvoja Rupčića (49), koji se nakon 11 godina braka 2009. razveo od supruge Tine Rupčić. O razvodu nije puno želio govoriti i u početku su Zrinka i on negirali vezu. 

Damir Špehar/Pixsell

- Već dva mjeseca ne živim s obitelji, ali djecu redovito viđam. O razvodu ne želim govoriti jer je za to prerano - kazao je Hrvoje.

Par se upoznao na pripremama predstave 'Opera za tri groša', a za vezu su znali samo njegovi bliski prijatelji. Ljubav je trajala pet i pol godina, rado su se fotografirali i skupa bili u javnosti. Zrinka ga je pratila na većinu koncerata, ali ipak nisu uspjeli. 

Kristina Steudl-Fabac/Pixsell

Od 2014. ludo je zaljubljena u umirovljenog nogometaša Niku Kranjčara, koji joj je, kako je ispričala, najveći oslonac u životu.  

-  On mi je apsolutno najveća potpora u svemu - rekla je glumica.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:00
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 112
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ivana je u 'Milijunašu' osvojila 18.000 €. Odustala na pitanju o stadionu: Znate li vi odgovor?
13. PITANJE

Ivana je u 'Milijunašu' osvojila 18.000 €. Odustala na pitanju o stadionu: Znate li vi odgovor?

Ivana Dakić se prije desetak godina natjecala u 'Potjeri', a sad se okušala i u kvizu 'Tko želi biti Milijunaš'