Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Russell Crowe požalio jer nije glumio Casha u 'Hodu po rubu'

None Foto: Press Asociation/Pixsell 4

Slavni glumac nikad se nije mogao pomiriti s činjenicom kako nikad nije glumio u filmu svog glazbenog idola. 'Hod po rubu' zaradio je 266 milijuna dolara, a Reese Witherspoon za ulogu June dobila je Oscara

Američki glumac Russell Crowe (55) otkrio je kako najviše žali što je odbio ulogu Johnnyja Casha u biografskom filmu iz 2005. godine. Glavnu ulogu u uspješnici 'Hod po rubu' igrao je Joaquin Phoenix (44), a uz njega se pojavila i Reese Witherspoon (43) u ulozi June Carter. 

Foto: schreenshot 433 Instagram

Crowe je za australsku radiopostaju Nova FM's također otkrio kako ne žali zbog propuštene uloge u trilogiji 'Gospodar prstenova' koja bi mu donijela 100 milijuna dolara zarade. 

- Bio sam u sukobu sa samim sobom, iako sam mislio da je to prava uloga za mene. Još kao dječak svirao sam i pjevao Cashove pjesme. No, u tom trenutku sam osjećao da to nisam zaslužio. Osjećao sam da bi isključivo zbog Casha zaradio nominacije za Grammy, a tada mi se to činilo krivim - izjavio je glumac. 

Foto: Harry Uzoka/Instagram

Phoenix je na kraju za tu ulogu zaradio nominacije za nagrade Oscar i Zlatni globus u konkurenciji za najboljeg glumca. 

- Svjestan sam da je on jedan od najboljih glumaca i ne čudi me da je odlično odradio ulogu - rekao je Crowe o Phoenixu. 

Foto: Press Asociation/Pixsell

'Hod po rubu' zaradio je 266 milijuna dolara, a Reese Witherspoon za ulogu June dobila je Oscara. 

NAJBOLJI HOROSKOPSKI PAROVI: Ovi znakovi si savršeno pašu u vezi

Komentari (1)