Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Russell Crowe se popunio za ulogu: 'Gladijatore, jesi to ti?'

None Foto: Profimedia/Promo/kolaž 5

Russellu ovakve glumačke transformacije nisu strane, no ovo je ipak jedna od radikalnijih, a Crowea u ovakvom izdanju mnogi ne bi prepoznali na ulici

Slavni holivudski glumac proslavio se ulogom Gladijatora u istoimenom filmu, a u to vrijeme Russell Crowe (55) je utjelovio mišićavog rimskog generala Maximusa Decimusa Meridiusa, ali njegove posljednje fotografije daleko su od tih dana. 

Foto: Profimedia

Australac je u zračnoj luci u Sydneyju pokazao nešto drugačiji, pomalo sredovječni look. Za potrebe nove uloge u trileru 'Unhinged' glumac se osjetno 'zaokružio', a za razliku od mukotrpnih treninga kojima se ranije pripremao za ulogu Gladijatora, sada mu je jedini zadatak ne vježbati i jesti što god poželi. 

KAO RAMBO I CONAN Ante Kostelić ide u Hollywood: Glumit će ga Russell Crowe?!

Crowe u filmu kojeg ćemo gledati 2020. igra manijaka koji uhodi žene, a kako bi izgledao što uvjerljivije redatelj Derrick Borte (51) tražio je od njega da promijeni konstituciju. 

Foto: Harry Uzoka/Instagram

Russellu ovakve glumačke transformacije nisu strane, no ovo je ipak jedna od radikalnijih, a Crowea u ovakvom izdanju mnogi ne bi prepoznali na ulici. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Komentari (16)
  • 55 a već sredovječan !

    8. 11. 2019,   15:48
  • ajd što se udebljao (godine su prošle,a očito i za ulogu), ali šta čačka po bulji? :)

    8. 11. 2019,   13:56
  • Na zadnjoj slici (s mačkom) baca mi na Johna Goodmana.

    8. 11. 2019,   14:04