Obavijesti

Show

Komentari 54

Russell se oprostio od Lustiga: 'Uvijek ćeš mi biti prijatelj...'

Russell se oprostio od Lustiga: 'Uvijek ćeš mi biti prijatelj...'
8

Na preporuku majke Vilme kod mene je Branko debitirao na filmu, radio sam Kozaru, prisjetio se Veljko. Slavni redatelj bio je zadovoljan kako se Lustig snašao u organizacijskom djelu

VIDEO

Vijest o odlasku filmskog producenta Branka Lustiga rastužila je brojne prijatelje i kolege koji su mu na društvenim mrežama uputili posljednje zbogom. U emotivnoj objavi od njega se oprostio i Russell Crowe (55).

- Upravo sam pročitao vijesti. Branko Lustig je preminuo. Kakav nevjerojatan život. Od horora drugog svjetskog rata do dva Oskara. Jednom mi je rekao: 'Često se ne slažemo, ali uvijek si mi bio prijatelj kada te trebam.' Da. Mnogo ljubavi, Branko. Uvijek tvoj prijatelj - napisao je glumac.
 

POGLEDAJTE VIDEO:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

 

Pokretanje videa...

01:19

Russell i Branko su se na snimanju filma Gladijator stalno svađali, ako je suditi po knjizi novinarke Nicole LaPorte u kojoj je opisan njihov odnos. Navodno je razlog bio taj što je glumac htio da se povisi honorar njegovim asistentima. Osim toga, u knjizi piše i kako je Russell nazvao našeg Oscarovca u tri ujutro i prijetio mu da će ga ubiti, a Lustig je onda zvao redatelja i rekao mu je da će otići sa snimanja filma jer mu Russell prijeti da će ga 'ubiti golim rukama'.

Od Branka se oprostio i hrvatski političar, aktualni predsjednik SDP-a Davor Bernardić (39).

- Napustio nas je još jedan velikan, naš Oskarovac Branko Lustig. Čovjek koji je svojom životnom pričom, svojim neumornim duhom i jedinstvenim pristupom životu ostavio neizbrisiv trag, kao umjetnik i kao čovjek. Iskrena sućut obitelji i prijateljima - izjavio je.

Najljepše riječi uputio mu je i dugogodišnji prijatelj i kolega Miljenko Brlečić (69). 

- Bili smo jako dobri i mnogo sam ga cijenio. On je bez obzira na veličinu ili nagrade bio brilijantan. Mlad sam počeo raditi s njim na raznim serijama. Bio je vrhunski komentator i nema toga što nije znao kada je riječ o filmu. Kada bi se skupila ekipa on je bio taj koji je raspolagao s najviše podataka. Pamtit ću ga kao velikog čovjeka i vrhunskog filmskog radnika - rekao nam je kazališni glumac Miljenko. 

Nedostajat će i filmskom redatelju Veljku Bulajiću (91).

Na preporuku majke Vilme kod mene je Branko debitirao na filmu, radio sam Kozaru, prisjetio se Veljko. Slavni redatelj bio je zadovoljan kako se Lustig snašao u organizacijskom djelu, a dao mu je i jednu ulogu. Igrao je ranjenog Nijemca.

- Bio je izuzetno vrijedan i odgovoran za sve što je preuzeo raditi. Time je produžio našu suradnju na sljedeća moja četiri filma. Bio je od asistenta do direktora filma. Bio je već tada jako cijenjen u kinematografiji, a briljantnu je karijeru napravio u Americi. Postali smo trajni i odlični prijatelji - otkrio je Bulajić. Prisjetio se i njihovog posljednjeg razgovora.

- Bio je to više pokušaj razgovora. Bio je jako loše, nije mogao pričati. Osjetio sam da je to naš posljednji razgovor.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 54
VIDEO

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden
Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'