Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Ružna Nina borila se s kilama sve dok nije otkrila trčanje...

None Foto: Instagram/Privatni album 4

Svaki radni dan u 19.30 prikazivala se serija koja je okupljela cijelu obitelj. I tako godinama. Na današnji dan prije 12 godina počela se snimati ta kultna serija.

Ne daj se, Nina hrvatska je TV serija snimljena po uzoru na jednu od najuspješnijih kolumbijskih telenovela Yo soy Betty, la fea. Prikazivana je i u Bosni i Hercegovini i Makedoniji. Snimanje serije trajalo je nešto više od četiri mjeseca, a počelo je na današnji dan prije 12 godina. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

RTL-ovoj humorističnoj seriji “Ne daj se, Nina” gledanost je dostizala zavidne brojke u terminu kada su se na HTV-u i na Novoj TV
 prikazivale središnje informativne emisije.

Foto: Borna Filic/PIXSELL

Pulska glumica Lana Gojak nekada je bila neugledna 'Nina'. Cijeli je život vodila borbu s kilogramima sve do prije tri godine kada je otkrila svoju novu ovisnost - o trčanju. Na vrijeme je shvatila da je u zdravom tijelu zdrav duh, pa u službi ljepote i zdravlja svakodnevno otrči čak desetak kilometara.

REKLA JE 'DA' U TRSTU Lana Gojak: 'Putovali smo po Italiji pa smo se usput vjenčali'

U poznatoj hrvatskoj seriji uz glumicu HNK-a, gledali smo i Roberta Kurbašu, Kristinu Krepelu, Petra Čiritovića i Bojanu Ordinačev. Također su se svi nastavili baviti glumom nakon serije Ne daj se, Nina. 
Andrej Kreutz | Autor: Andrej Kreutz Foto: Andrej Kreutz  U relativno kratkoj seriji gledali smo svijet visoke mode i novca u koji je ušla mlada Nina Brlek, čista suprotnost svemu što on predstavlja. Nina je djevojka neugledne vanjštine, ali marljiva, inteligentna i obrazovana. Nedostaje joj ponešto manira, društvene snalažljivosti, samopouzdanja i estetske uglađenosti.

24sata Kraj prve sezone 'Ne daj se, Nina’ sljedeći mjesec

Iako zavidne biografije, Nina isprva ne uspijeva dobiti posao u prestižnoj hrvatskoj modnoj kući "H-Moda", koja pod svojom upravom izdaje i časopis "Helena". U 55 epizoda, gledali smo kako se ta nespretna djevojka snalazi u žestokom svijetu mode.  

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

 

 

Komentari (7)
  • Trčanje je davno otkriveno,samo je trebalo početi trčati.

    30. 10. 2019,   08:39
  • Pismenost na nivou.

    30. 10. 2019,   08:17
  • ..."" ružna Nina " nikada nije bila ružna Nina , samo su trebale nijanse da se pretvori u lijepu ženu....

    30. 10. 2019,   11:19