Obavijesti

Show

Komentari 31

S 11 godina mijenjala reklamu, a sad je razorila dio povijesti...

S 11 godina mijenjala reklamu, a sad je razorila dio povijesti...
11

Nakon što su se Harry i Meghan odlučili povući s kraljevske dužnosti, fanovi su se prisjetili kako je Meghan još kao mala željela mijenjati svijet. Smatraju da samo želi biti pobjednica i Harryja imati za sebe

VIDEO

Meghan Markle (38) imala je 11 godina kada je u osnovnoj školi u Los Angelesu dobila zadatak pogledati nekoliko reklama i reći što misli o njihovim porukama. Zasmetalo joj je kad je čula da se u jednoj reklami proizvoda za čišćenje govori kako se 'žene diljem Amerike bore s prljavim suđem'.

POGLEDAJTE KAKO JE MEGHAN S 11 GODINA UNIJELA PROMJENE: 

Smatrala je da se to ne smije govoriti jer to nije samo ženski posao. Nije puno dvojila. Uzela je papir i olovku i napisala pismo velikoj kompaniji Procter & Gamble da promijene taj dio reklame u 'ljudi diljem Amerike bore se s prljavim suđem'. Uspjela je u svom naumu i reklama je izmijenjena. Tada je istaknula da se u gotovo svakoj trećoj reklami kaže nešto što može povrijediti nečije osjećaje.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Poručila je djeci da za sve što ih smeta napišu pismo onima koji mogu donijeti promijene. 

Njezin pothvat prenijele su vodeće medijske kuće 1993. godine, a javnost je bila oduševljena koliko je malena Meghan bila hrabra i svjesna lošeg položaja žena u društvu.

Upravo tog primjera sjetili su se ovih dana obožavatelji britanske kraljevske obitelji, nakon što su se vojvoda i vojvotkinja od Sussexa, Harry i Meghan odlučili povući s kraljevske dužnosti. Kasnije se saznalo kako ga je kraljica Elizabeta II. odgovarala od tog čina, ali nestašni unuk Harry nije ju poslušao. 

The Duchess of Sussex on gender equality

Na društvenim mrežama govori se kako su svi trebali pretpostaviti da će Meghan napraviti razdor u britanskoj obitelji i posvađati njene članove jer je još kao mala htjela promjene i voljela da 'sve bude po njenom'. 

Duke and Duchess of Sussex visit to Morocco - Day 3

- Davno smo trebali znati da je ona zlo. Došla je s namjernom da sve uništi - komentirali su jedni dok su drugi dodali: 

Voštani Meghan i Harry više nisu pored kraljice u muzeju...
Voštani Meghan i Harry više nisu pored kraljice u muzeju...

- Pa samo pogledajte kako je s 11 godina imala hrabrosti pisati velikoj tvrtki. To je pohvalno, ali takvo što može napraviti samo netko tko želi u svijetu biti najbolji. I sad je onda još uništila obitelj s dugom povijesti - nemilosrdno su govorili o Meghan. 

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA': 

Pokretanje videa...

08:55
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 31
VIDEO

Kate potresao skandal: Blijedu i ispijenu ulovili su je paparazzi
U SJENI MEGHAN MARKLE

Kate potresao skandal: Blijedu i ispijenu ulovili su je paparazzi

Službena Instagram stranica Kensington palače objavila je ipak fotografiju nasmijane Kate. U opisu su se zahvalili svima koji su im poslali dirljive poruke povodom njezina rođendana...

'Meghan ima potpunu kontrolu nad životom princa Harryja...'
STRUČNJACI:

'Meghan ima potpunu kontrolu nad životom princa Harryja...'

Harry želi da bude sretna i sigurna, a još bitnije, želi da ne pati kao njegova majka Diana. Ali, sad su Meghanini holivudski prijatelji postali i Harryjevi prijatelji, kažu stručnjaci koji tvrde da Meghan upravlja Harryjem
Kraljici dala otkaz pa sad opet može javno objaviti gole fotke
MEGHAN NA INSTAGRAMU

Kraljici dala otkaz pa sad opet može javno objaviti gole fotke

Također, ulaskom u kraljevsku obitelj Meghan se morala odreći davanja autograma, a članovima kraljevske obitelji nije bilo dopušteno glasanje te povezivanje uz bilo kakve političke položaje