Obavijesti

Show

Komentari 4

S Cro-a-portera protjerali lažne svećenike s HTV-a

S Cro-a-portera protjerali lažne svećenike s HTV-a
31

ELFS-ovu kolekciju kupaćih kostima na CAP-u predstavile su “striptizete” na štangi koje se prije revije nisu smjele mazati da ne bi skliznule

VIDEO

Bilo mi je čudno vidjeti svećenike na Cro-a-Porteru, ali nisam ih mogao odbiti. Stvarno sam mislio da su pravi i nastojao im što pametnije odgovoriti na pitanja poput 'Jesu li manekenke produhovljene’, kaže Marko Grubnić.
U svećenike su se prerušili novinari, koji su za HRT-ovu emisiju “Na domaćem terenu” radili prilog “Mir i nije mi dobro”.
- Pokušali smo intervjuirati i Nenada Korkuta. Pomalo grubo Korkut nam je rekao da neće davati nikakve izjave. Kolega mu se iz zezancije obratio s 'Kokrut’. Odmah je došlo pet izbacivača i našoj snimateljici su naredili da izvadi kasetu iz kamere, što smo i učinili, ali smo morali izaći - rekao je autor priloga Davor Jurkotić. Korkut kaže da nije smio dati ništa jer je ugovorom vezan za RTL.
- Nisam bio grub. Oni su bili vrlo neugodni. Pratili su me i vikali za mnom: 'Kokrut!’. Ja sam bio u ozbiljnom društvu. Sa mnom je bila i majka. Nisam se došao slikati, nego pratiti revije - kaže Korkut.
Grubniću je dosta zezancije jer su mu jučer ogrebali auto.
- Ne želim komentirati neugodnost koju su uzvanicima prouzročili lažni svećenici - rekao je glasnogovornik Nivea Cro-a-Portera Ranko Vučinić.

STIPE BOŽIĆ BRIJAO SE UOČI REVIJE
U backstageu Nivea Cro-a-Portera novi Philipsov brijaći aparat s ugrađenim Nivea for Men losionom za brijanje predstavio je boksač Stipe Božić.
- Imam osjetljivu kožu i iziritira mi se poslije svakog brijanja. No Philipsov aparat je stvarno odličan. Nemam nikakvih iritacija ni dan poslije - oduševljen je Božić.
Poslije je nosio i reviju, za Damjana Jacića.
- Ovo mi je prva komercijalna revija. Dosad sam nosio samo humanitarne. Nisam imao tremu, nasmijavalo me što su svi u backstageu toliko nervozni. Ne može se to usporediti s količinom adrenila koju osjetiš kada izađeš u ring pred tisuću ljudi - kaže Božić.

ELFS ANGAŽIRALI PLESAČICE NA ŠTANGI
Polaznice Ana's sensual fitnessa razbudile su maštu muškog djela gledateljstva na Seatovom štandu izvijajući se oko šipke u oskudnim krpicama dizajnerskog dvojca ELFS.
- Pošto je to bilo na Auto shwu mislili smo da je primjerenije da naše kreacije nose plesačice S faktora nego manekenke - kaže Ivan Tandarić i Aleksandar Šekuljica koji se kriju iza imena ELFS.
Djevojke su plesale u cipelama s potpeticama visokim 12 centimetara, a prije nego što su se primile štange nisu se smjele mazati losionima da ne bi sklizle. Zaštitno lice Ana's sensual fitnessa je Marijana Mikulić koja je, otkako pleše oko štange, znatno samopouzdanija.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!
U MAKARSKOJ

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!

Vlatka se za ovu prigodu odlučila za bijelo odijelo, a ispod je nosila zelenu košulju. Većeslav je nosio sako, plavu košulju i traperice

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...
NAŠALILA SE

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...

Ella Dvornik i Charles Pearce bili su u utorak na sudu u Puli, a oboje su se na svojim društvenim mrežama osvrnuli na ročište
Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda
POTPUNO LEŽERNO

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda

Inače, i nedavno su ju fotografi uhvatili na ulicama grada, gdje je otkrila da ne izgleda savršeno kako često prikazuje na društvenim mrežama